Allergisk overfor æbler?
 
     


 
 

Function, Flow, Glow

 
Forstå forskellen på disse spirituelle sesssions/terapeutiske behandlingsformer og tilstande.
Her er en video (Afspilningsliste: Link) hvor en af mine store inspirationskilder/undervisere/lærere forklarer forskellen.
 
Det er vigtigt at forstå at en session her hos Soul-Home.Dk, kan indeholde flere elementer fra både "Flow" og "Function" delen.
At få endeligt fat helt ned i roden af problemet kan kun du gøre, og ingen andre end dig kan få bugt med de ubehageligheder, og endegyldigt afslutte tilbagevendende ubehag, og det er via terapi af en art. Jeg arbejder med TFT (Tankefelt terapi) og Matrix Reimprinting.
 
Noget andet jeg har opdaget er, at der ofte er en eller anden form for afhængighed indblandet således at der ikke kan opnås det helt frie liv, der ofte ønskes. Denne afhængighed har intet med alkohol eller andre stoffer personen indtager at gøre, men mere om en indstilling personen tror på så kraftigt, at denne tro er en form for afhængighed.
 
Målet er at, du selv kan opnå dette frie liv uden hjælp fra andre end dig selv. Nogen skal guides hele vejen og andre kan opnå dette ved kun at få at vide at de skal "give slip". "Give slip på hvad?" siger andre. På at du kontrollerer alt, og alle overbevisninger og alle løgne du fortæller dig selv, og de løgne du tror på om dig selv, og om hvad der skal til for at du tør give slip på alle overbevisninger, du har arvet fra andre, da disse ikke er din egen sandhed. Det er måske din venindes/vens eller en af dine forældres sandhed, og derfor er det ikke din EGEN sandhed.
 
At droppe alle disse overbevisninger, og at stoppe med at tro på disse, er som at stoppe med at tro på en løgn man har troet på hele livet. Ganske få voksne tror stadig på Julemanden, så hvorfor tro på andet der i den alder er kommet ind som en tro på ens egne opfattelser af "Så må det være sandt". Så stop med at tro på egne løgne og andres tro, og start med at tro på dig selv. Tro ikke på dit egos overbevisninger, men at du søger noget der er større og mere sandt end du lige går og opfatter.
 
"Function" delen er terapi og terapeutisk arbejde.
"Flow" delen er, hvad der kan få energien i et område af livet til at flyde, ved at en eller anden øvelse udføres.
"Glow" delen er, hvor du faktisk kan se det hele klart og du kan se dig selv som "Endelig er jeg hjemme og jeg vidste at dette var den rigtige vej for mig". Andre kan fornemme, når du har været i tilstanden af "Glow", og du vil forhåbentlig hjælpe andre til at forstå at det er vigtigt at droppe de overbevisninger du selv og andre har skab for dig.
 
 
Se videoen herunder, og del evt. siden her med venner der kan have glæde af denne og din (måske) nye viden.
Linket til denne side er: http://www.soul-home.dk/artikel-david-deida-function-flow-glow.shtml som du kan markere og kopiere og sende til den der måske har brug for dette link. (Videoen varer 1 time og 43 minutter.
 
 


Hos soul-home.dk går jeg så op i, at de fysiske symptomer der træder frem som enten smerter, ømhed eller som svigt i funktioner i dele af kroppen, at disse "defekter" kommer fra en årsag, og denne årsag kan så arbejdes på via terapi. Alle kan påbegynde en terapisession (TFT og Matrix Reimprinting).
 
Jeg har kun målet for øje, og målet er at klienten får løst hvad der nu end måtte være af udfordringer i klientens liv og jeg vil tro at jeg har hørt alt der kan høres. Nogen ting er ikke rare at være vidne til, men jeg tror ikke at jeg kan pege på en situation i hvilken som helst klients historie, hvor klienten har haft en historie de selv har troet på var det værste der kunne opleves. Det er ikke for at nedgøre en traumatiserende oplevelse, men for at få alle til at forstå at ingen er uden en eller anden traumatiserende oplevelse.
 
Læs evt. om det jeg kalder Big T's og Small t's + UDIN på linket her: Hvad er UDIN, Tankefeltterapi, Big T's & Small t's og Matrix Reimprinting
 

 

Kan du lide denne atrikel? Vil du dele den på facebook?

 

Copyright © Soul-Home.dk
 

Andre artiker:
Artikel: Down The Rabbits Hole
Artikel: Om at tage alt i betragtning og det Spirituelle Ego
Om at tage alt i betragtning og det Spirituelle Ego
Ego identifikation & Turen gennem skoven, den personlige udvikling
Min forklaring til David Deidas: Function Flow Glow video


Læs testimonials her: TFT og Stress Frigørende testimonials
 

 
Her er en liste med mine værktøjer, uddannelser, kurser, foredrag og lignende jeg har bundet sammen til en yderst effektiv session. Klik her: Mine uddannelser
 

Kontakt for tidsbestilling


 

 
 
 
 
 
 Copyright © Soul-Home.dk  TFT, Stress Release Terapi, Mail: Se Kontakt for info  
 
Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden