Soul-Home - A Very Merry Unbirthday TO YOU

Forvrring i forbindelse med Spirituel og Personlig Udvikling

Forvirring:

Angående "Forvirring" i forbindelse med spirituel udvikling.
Jeg er selv af den overbevisning af at "Forvirring i forbindelse med spirituel og personlig udvikling" er et af de bedste tegn på at man er på rette vej. Man tager ting op man igennem (måske) lang tid har haft som overbevisning, har handlet efter og nok er blevet til et mønster for hvordan man opfatter verden og hvad man tror på af alle ting. Alle disse "forvirringer" der så kommer frem, er fordi man begynder at betvivle disse overbevisninger om en selv og hvad man måske står for og alt det andet der følger med i en sådan omgang spirituel udvikling. For mig selv er betydningen af "Spirituel udvikling" en søgen ind i en selv og ikke kun eller bare til egoet, men bagved egoet og egoets beskyttelser. Så det er den sandeste sandhed man er ved finde ind til. Dette er det jeg vil kalde "Ægte Spirituel Udvikling".
 
At ændre den "tro/overbevisning" man har haft, til at "Vide" noget helt andet eller pludseligt at kunne se "Hvorfor" man har haft denne overbevisning, dette kan være MEGET forvirrende, da en del at ens verdensbillede, ens egen opfattelse af "Sandheden" ikke behøver at styre en længere, at få denne indsigt i sig selv og andre i omgivelserne, kan være meget forvirrende.
 
Denne forvirring eller usikkerhed, er en usikkerhed det der kan kaldes Ego'et eller den del af Ego'et der kan kaldes det "Indre Barn", på ingen måde er glade for, Ego'et og det indre barn, vil have ret og sikkerhed for deres opfattelser, så de kan danne beskyttelsesmønstre, der kan sikre "deres overlevelse".
 
Så, hvis du ikke har været forvirret, under din udøvelse af din spirtuelle udvikling, så tror du stadig på dit ego og beskyttelserne egoet bygger op.
 
Hilsen Kristian.

Denne artikel er skrevet som en ekstra forklaring til "Down the Rabbits Hole" artikelen, der beskriver hele den vej en person går gennem i processen der kaldes: Down the Rabbits Hole
 

TFT står for Tankefeltterapi

TFT og Matrix Reimprinting læres (Det grundlæggende) over to-tre gange og er ikke kompliceret. Grunden til at TFT læres er at, der på alle tider af døgnet kan dukke emner op der bør behandles, og det er når de dukker op, de bør behandles. "Ikke i morgen" eller "om 3-4 timer" eller "I næste uge ved næste session", men i det øjeblik der dukker noget op der kræver terapi. Ellers skriv dette øjeblik ned på papir eller i telefonen, så dette øjeblik der er stressende/triggerende huskes, så det kan behandles. Da TFT er så nemt at lære og du altid har det lige ved hånden (dine hænder og krop er altid lige ved hånden), er det nemt at give sig selv den terapi der er brug for, her og nu.

Kærlighedssprog

Kærlighedssprog findes i 5 varianter, "Anerkendende ord", "Kvalitetstid", "Gaver", "Tjenester", "Fysisk berøring" og kan testes på linket herunder. Det er vigtigt at kende sit eget Kærlighedssprog og efter min mening er det vigtigt at lære de Kærlighedssprog man ikke selv har naturligt. Din partner eller dine børn har måske et Kærlighedssprog du ikke forstår som kærlighed og derfor er det vigtigt at du kender og kan modtage og give alle 5 varianter.
Link til testen på ekstern side (Åbner i et nyt vindue): http://www.5lovelanguages.com


Links:
Kontakt, Tidsbestilling, E-mail
Om Klient Testimonials & Klientudtalelser
Vil du dele på facebook eller i en privat besked?
 
Send eventuelt denne til dig selv som en påmindelse om at den er værd at læse.
Buy me a coffeeBuy me a coffee
 Copyright © Soul-Home.dk TFT, Stress Release Terapi:  Kontakt for info