Soul-Home banner

Inspireret af en video om at gå en tur ud i naturen og af turen gennem skoven fra "Alice i Eventyrland".

Healing på din tur gennem skoven

Birketræ der peger på noget

(Alle billeder på denne side er taget med mobiltelefon,
da jeg ved min skovturs start ikke havde et formål med turen,
og derfor ikke medbragte et kamera der kunne levere bedre billedkvalitet. Jeg beklager.)

 
Hvis du tager en tur alene i skoven en dag, eventuelt for at finde et svar på noget der bekymere dig eller går dig på, så kan du finde svaret på din tur. Du skal være åben i kroppen og lade dig inspirere af alt du observerer.
Jeg troede ikke at jeg havde et formål med min tur, andet end at få lidt ro på og afstresse.
Jeg satte mig i en lysning i skoven og kiggede rund på træer og alt der var at kigge på. Hvad skal jeg se? Hvad er det jeg skal forstå og hvad er det jeg kan bruge fra denne "formålsløse" tur?
Jeg kiggede lidt på et birketræ der var meget bøjet, og undrede mig over at det var så bukket nedaf som det var, uden at det væltede eller knækkede. "Det peger på noget" tænkte jeg så, men hvad peger det på? Jo, det pegede på et andet træ eller en på det nærmeste en busk. Da jeg gik nærmere kunne jeg se det pegede på en rønnebærbusk, og fik skraks tanken i hovedet "Rønnebærene er sure, sagde ræven". HA!
 
Rønnebærene er sure

Men den her røn var så lav at alle kan nå bærene. Selv de helt små eller lave børn og dyr, og selv ræven ville kunne nå bærene her. Så det jeg fik af tanker var "at alle kan", alle kan komme til et punkt hvor de kan nå hvad de vil. Det er bare at række ud og få hvad de ønsker at nå. Eventuelt få den hjælp de higer efter af få. Bare ræk ud efter det du vil opnå, men ønsk det, med hele kroppen og alt i dig.
Jeg fik et svar fra naturen jeg ikke forventede. "Alle kan nå de frugter de vil, man skal bare finde det rigtige sted at plukke det man ønsker".
 

Jeg gik glad videre i skoven og så denne fine skovsø.

Skovsø

Vand er godt. Vand renser. Det var det eneste jeg fik vand forbundet med. Så husk at rense dig. Husk at drikke vand. Jeg tog en tår af min medbragte vandflaske og kiggede mig lidt omkring.
 
Jeg gik hen af en skovsti der tiltalte mig. Jeg ved ikke hvorfor den tiltalte mig, men den vej skulle jeg åbenbart gå. Jeg så dette store væltede træ, og tænkt at det skal vi nok alle engang. Vælte omkuld en dag og ikke rejse os igen. Vores rødder bliver vist for alle der vil kigge nærmere på hvad der gav os næring og hvad der fik os til at leve. Intet er skjult for dem der vil kigge nærmere på os. Vi er væltet for sidste gang og vi kan ikke rejse os for at forklare hvorfor vi levede og gjorde som vi gjorde, hvad der drev os, og havd der var vores formål og slet ikke forsvare os selv.
Skin dit indre lys, din energi, din kærlighed og vær et strålende eksempel for alle du møder på din vej. Giv alle ubetinget kærlighed og vis dem eventuelt hvilken vej de skal gå, hvis de ikke kan se det selv. Jeg ævler løs nu, men sådan er når man er inspireret af noget der er godt. Man ikke lade være med at dele det gode man får ind som inspiration til andre.
Væltet træ

Så hvis du møder et væltet træ på din vej, så giv det et "tak" for at det engang nok har givet lys eller inspiration til andre.
 
Efter mødet med det væltet træ vendte jeg om og kort efter så jeg denne der også var knækket eller væltet omkuld, men stadig blev holdt oppe. Det unge træ var på ingen måde lige så stærkt og stort som den træ det støttede så godt det nu kunne. Det knækkede træ var vist ikke gået helt ud og der var vist antydningen af blade på den del af den tidligere trækrone der nu lå på jorden. Så selvom du ikke tror du er lige så stor og stærk som andre der er meget større, stærkere og har masser af visdom, kan du altid bidrage med det du nu end har at byde ind med. Hjælp og støt det du kan, også selvom du ikke har alt der skal til, så er dit bidrag altid godt, også selvom du kun er en "Ung knøs" i forhold til den der skal støttes.
Ungt og ikke nær så stærkt træ der støtter en meget større træ
 

Hvad man kan opleve i en skov?

Jeg så denne på en af de mange stier, og kunne ikke lade være med at tage et billede af den. Jeg tog den ikke med, for at smide den i en skraldespand, men lod den ligge til inspiration for andre. Skør som jeg er, ja, det vil jeg gerne indrømme, så bringer jeg den ud til jer alle. Husk på at der er andre i skoven og det nok ikke er alle der ønsker at se hvad i laver. Vis hensyn.

Blindfold i skovbunden og der er så fuld af sjov, inden i en skov

Jeg kom i tanke om en sang Poul Kjøller engang sang, og den har et par linjer der lyder: "Der er så fuld af sjov, inden i en skov".
Hvordan i selv vil tolke den kombination af blindfold i skovbunden og Pouls sang, må i så selv om.
 

 
At finde en fjer eller at drømmen om fjer, var jeg nødt til at slå op på nettet, i en søgning på hvad den spirituelle betydning har når man enten drømmen om fjer, eller man finder en.
Selv i biblen er fjer nævt, og her kan fjer betyde kærlighed og hengivenhed.
 
Det at finde en fjer kan betyde der er guider eller beskyttere i nærheden af en. Det kan også betyde ny begyndelser enten i livet eller spirituelle nye begyndelser.
 
Farverne kan også have betydninger. f. eks. den jeg så på min tur er hvid, grå og sort, som kan betyde:
Hvide fjer, engle eller beskyttere er nær dig, og det kan også betyde "Faith" (som i Tro/Destination) og kan også betyde at dine forfædre er kommet godt ind i åndeverdenen/himlen.
Grå kan betyde find fred eller ro, "Return to Peace".
Sorte fjer kan betyde at der kan findes beskyttelse, og at spirutel visdom indefra dig selv er tilgængeligt eller en forestående transformation.
 
Meget mere er nævnte i de to links jeg giver her, men dette er min egen fortolkning af det jeg fik ud af den fjer jeg så på min vej gennem skoven.
 
Det hele kommer så an på hvilke kulturer man spørger om fjers betydninger.
Her er to af de links på youtube jeg lyttede igennen om fjer: Link 1 om fjer og link 2 om fjer
 
Fjer i skovbunden

Fínd en fjer og bed om hjælp for betydningen heraf, "For the Greater Good". Vis taknemmelighed som "Gratitude".
Det her må du så selv vælge om du vil tro på eller ej, men jeg ville lige afdække min tur i skoven med denne forklaring.
 

Efter en tur igennem skoven skal jeg selvfølgelig have en kop te, nøjagtig som i historien "Alice i Eventyrland".

Tebrevets visdom og den klare besked

Det der står på lappen, til mit tebrev, er meget sigende for den HSP (Highly Sensitive People) jeg nu engang er, og jeg kan så fortælle at det ikke stopper med de to steder sandheden kan føles, og slet ikke når en løgn prøves at blive vendt til at det bare er en misforståelse eller at man bare er for følsom.
Alt i kroppen vender og drejer sig og især maven er meget følsom. Denne følelse er ikke til at tage fejl af, især ikke når det er en person man har tæt inde på livet.
 
Så, løgn er en af de grænser jeg ikke vil finde mig i. Sig sandheden.
 
HSP eller de meget empatisk personer der også kaldes "Healers of the World" skal ikke tages for givet.
 
Det var det jeg fik ud af at kigge mig godt om og føle godt efter i min krop og i mit åbne sind.
Håber det kan være til inspiration når i har nogen eller noget der skal løses. Jeg fandt ud af en masse på min tur igennem min nærliggende skov og min efterfølgende kop te.
 
Tak fordi du læste med og del gerne på facebook eller via din mail.
 
Kærlig hilsen fra Kaali Kristian Olsvig - www.soul-home.dk

Denne artikel er skrevet som en ekstra forklaring til "Down the Rabbits Hole" artikelen, der beskriver hele den vej en person går gennem i processen der kaldes: Down the Rabbits Hole
 


Links:
Kontakt, Tidsbestilling, E-mail
Om Klient Testimonials & Klientudtalelser
Vil du dele på facebook eller i en privat besked?
 
Send eventuelt denne til dig selv som en påmindelse om at den er værd at læse.
Buy me a coffeeBuy me a coffee
 Copyright © Soul-Home.dk TFT, Stress Release Terapi:  Kontakt for info