Dearmoring og Akupressur

Efter dearmoringen

Når du er dearmoret vil du føle en afslappet glæde, udvendigt og indvendigt. Og du vil nyde berøring på en ny måde, selv på de områder du før var ekstrem øm og hyper sensitiv.
Det er når forsvarsmekanismerne og "Panseret" falder der er den fantastiske belønning for mig, og det der bl.a. driver mig mht. at give terapi. Det afslappede blik og den afslappede holdning klienten pludselig får er et fantastisk syn.
 

Forløsning af følelsesmæssige myoser

Dearmoring er en behandlingsform hvor der masseres og presses på punkter (eksempelvis akupressur punkter) udvendigt på kroppen og indvendigt i Yoni, for at løse op for ophobede negative energier der derved kan forlade kroppen. Det kan på en måde sammenlignes med myoser der masseres og forsvinder. Altså en form for "følsesmæssige myoser". Disse myoser kommer fra ophobninger i dit liv. Det kan for eksempel vedrøre dårlig sex, for tidlig penetration fra partner ("Small t's" Læs mere om "Small t's" & "Big T's" længere nede på siden her) eller andre dårlige seksuelle oplevelser.
Under en dearmoring kan eventuelle traumer forløses og der kan frigives en masse negative følelser der har været ophobet i mange år. Disse traumer behøver ikke stamme fra decideret tvang (der hos mig ville betegnes som "Big T's", stort pludseligt traume). Før og under dearmouringen fortæller jeg dig hvordan du skal cirkulere den frigivne negative energi, så du kan få de ophobede følelser ud af kroppen på en god og sikker måde.
 
En komplet dearmouring af kroppen (udvendigt), Yoni (udvendigt og indvendigt) og evt. analt indvendigt, kan tage op til 2-3 timer sammenlagt. Altså længere end en enkelt session. Under første Tao-Tantramassageterapi session hos mig, vil jeg selvfølgelig arbejde så grundigt og dybt jeg føler er sikkert for dig, og du vil uden tvivl kunne mærke en kæmpe forløsning i hele kroppen af alt det du har haft ophobet gennem dit liv. Og du vil kunne mærke en rar og blød energi i hele kroppen i op til flere dage.
Ved de efterfølgende sessions hos mig, vil jeg selvfølgelig arbejde videre med dearmouring, akkupressur, healing og andre former for behandlingsterapi der måtte være brug for, indenfor min formåen.
 

Kun for kvinder

En dearmouring af Yoni, Yoni Mapping og en Yoni massage vil kunne afhjælpe Vaginisme, der er en form for skedekramper der gør det smertefuldt at genneføre et samleje med penetration fra mandens Lingam/Penis eller penetration af Yoni med partners dildo.
 

"Big T's" & "Small t's"

De følelsesmæssige myoser eller det jeg også kalder "Panseret" kan være skabt af både øjeblikkelige traumer ("Big T's": ulykker, skænderi, skilsmisse, vold, død, voldtægt, incest, pludselig fare) eller af ofte gentagende traumer ("Small t's": mobning, bestemte sætninger eller ord og/eller hændelser der har fulgt en gennem perioder eller hele livet, forældres alkohol misbrug, gentagende skænderi).
"Small t's" kan sagtens være et stort traume der er opstået af en masse gentagne hændelser.
"Panseret" er klientens eget forsvar mod at skulle udsætte sig selv for de farlige ting de har oplevet eller ting der er smittet af på dem, så de i deres forsvarsmekanisme ikke til dagligt agerer som deres eget sandeste jeg.
 
Yoni er sanskrit for kvindens kønsorganer (Vulva/Vagina)
Lingam er sanskrit for mandens kønsorganer (Penis)
 

Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling
 
Mine arbejdsmetoder
 
Prisoversigt
 

Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15
 

 
 Copyright © Soul-Home.dk  TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info  
 
Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden