Modeller søges

Soul-Home.dk Tao-Tantra Massage Terapi


Modeller til billderne i toppen af siden søges. Dette er ikke billeder uden tøj (Dog bare fødder).


 
Det er på tide at opdatere og udskifte nogen af billederne på hjemmesiden her.
 
Du behøver ikke at være "modelsmuk", da det er de helt mennesker der jo også er klienter hos Soul-Home.
Jeg vil tror at jeg har brug for 4-5 forskellige modeller til disse billeder.
Lige nu er der ca. 25 forskellige billeder (Dog ingen af TRE-Undervisninger) og jeg vil gerne have mindst 20 billeder mere at vælge imellem.
 
For tiden (dd 6/9-2017) leder jeg efter modeller til fotos af undervisningsituationer ved TRE undervisning og TRE-øvelserne. Det er både hel figur, både stående, liggende og enkelte siddende, delvise billeder der viser din fødder og bens stillinger under en undervisningssituation.
Alle disse TRE-billeder er med undtagelse af fødder, fuldt påklædte, evt. i træningstøj eller lign.
 
Billederne vil blive brugt på hjemmesiden her, på facebooksiden --> Soul Home Spirutuel Terapi og evt. på materialer fra Soul-Home, f.eks. flyers, web-bannere, reklamer, visitkort og lignende.
 
Billederne vil evt. også blive brugt i artikler eller guider, som eksempelvis denne: (Dog er der nøgenhed på dette eksempel) Guide til selvkærlighed
 
Jeg søger modeller til forskellige artikler, der ikke vil kræve nøgenhed, men af forskellige sessions og terapi situationer, i forbindelse med min TFT-del og den kommende TRE-del af hjemmesiden udvides.
 
Billederne af TFT og Matrix Reimprinting modeller vil ikke blive anonymiseret, da det er billeder af hoved og overkrop, og det er med tøj på.
Disse modeller vil få TFT og Matrix Reimprinting i bytte for at være model.
I denne forbindelse (TFT og Matrix Reimprinting model) er det både mænd og kvinder jeg søger.
 
Billederne tages af mig, så der er ikke en fremmed fotograf, en lysmand, en assistent og en make-upartist til stede under en fotosession. Dette er for at du skal kunne slappe mere af under fotosessionen.
 
Skriv til mig på tao@soul-home.dk og fortæl mig at du gerne vil være model til billerderne, i bytte for spirituel guiding sessions og terapi.
 
Kærlig hilsen Kaali Kristian
 


 
 

Kontakt for tidsbestilling


 
 Copyright © Soul-Home.dk  TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info  
 
Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden