Soul-Home banner

Tankefeltterapi TFT/EFT, Matrix Reimprinting & Spirituel Coaching

For mig handler det om at kunne hjælpe personer af med deres ophobede problemer, deres angst, deres fobi og andre længe gemte og ofte "glemte" problemer de har været udsat for.
Det at finde sammenhængen i det komplekse enestående menneske jeg har i behandling er for mig en form for detektivarbejde, hvor jeg finder ledetråde på kryds og tværs.
Dette er en god udfordring for mig.

Når panseret falder

Det at kunne se et andet menneske i øjnene og vide, at lige præcis DER ramte jeg fuldstændig plet, og efter nogen tids arbejde med situationen er klienten helt afslappet på en ny og behagelig måde. Det at kunne se at alle de forsvarsmekanismer man gennem livet har skabt i den tro at det er godt for en at have en masse "panser" rundt om en, og så se alt "panseret" falde på et øjeblik. Den ro og fred der pludselig er over klienten er noget jeg værdsætter.

Årsag til traumer; "Big T's" & "Small t's" og det der betegnes UDIN.

"Big T's" & "Small t's"

"Big T's": ulykker, skænderi, skilsmisse, vold, død, voldtægt, incest, pludselig fare. Det behøver dog ikke at være store voldsomme ting der er hændt, for at der kan blive dannet en "Big T". Det kan være 'set men dine nutids voksne øjne' "Bare" være et skub eller et enkelt riv i tøjet, der på det tidspunkt følelsesmæssigt var voldsomt eller uforbereft der efterfølgende har været roden til at der blev dannet en "Dette skal undgås for fremtiden beskyttelsesmønster", og selvfølgelig er der mange mange flere grunde og årsager til dannelsen af det der senere kan kategoriseres som et "Big T".
 
"Small t's": mobning, bestemte sætninger eller ord og/eller hændelser der har fulgt en gennem perioder eller hele livet, forældres alkohol misbrug, gentagende skænderi.
 
"Small t's" kan sagtens være et stort traume der er opstået af en masse gentagne hændelser.
 
"Panseret" er klientens eget forsvar (Ego'ets forsvar) mod at skulle udsætte sig selv for de farlige ting/ubehagelige ting de har oplevet eller tanker/opførsel/ting der er smittet af på dem, så de i deres forsvarsmekanisme ikke til dagligt agerer som deres eget sandeste jeg.
Det er når forsvarsmekanismerne og "Panseret" falder der er den fantastiske belønning for mig, og det der driver mig mht. at give terapi.

Traumatiserende oplevelser skaber en UDIN

Konflikt chok – UDIN eller trigger
For at en UDIN opstår er der en konflikt af en art:
 
U – Er Uventet
D – Er følelsesmæssigt stærkt og derved Dramatisk
I – Man føler sig Isoleret fra andre mennesker
N – Nul løsning. Man har ikke nogen strategi
 
Disse to, "Big T's og Small t's" & "UDIN", og ofte i kombination, er det jeg helt klart mener ligger til grund for at man bliver traumatiseret.

Kom af med det der stresser dig. Bestil tid til en session.


 

Links:
Kontakt, Tidsbestilling, E-mail
Om Klient Testimonials & Klientudtalelser
Vil du dele på facebook eller i en privat besked?
 
Send eventuelt denne til dig selv som en påmindelse om at den er værd at læse.
Buy me a coffeeBuy me a coffee
 Copyright © Soul-Home.dk TFT, Stress Release Terapi:  Kontakt for info