Allergi overfor Mandler og Nødder. Tankefeltterapi (TFT) og META-Medicin
 
     


 
 

TFT/EFT og META-Medicin testimonials

"Hvorfor disse testimonials?" og "Om testimonials"

Når en klient har haft en session, spørger jeg om de, om 5-6-7 dage vil skrive et testimonial omkring deres oplevelse(r). Af flere grunde.
  • For det første for at kunne forstå om klienterne har fået sluppet noget af deres baggage de ikke ønsker at bringe videre i deres liv. Nogen skal bruge lidt til til at formulere deres følelser, så det er ikke alle der lige efter en session kan forklare mig hvad det er de har sluppet for.
  • Deres oplevelser "synker" først rigtigt ind efter 5-6 dage. Nogen har et øjeblikkeligt "Release" (slipper et emne der har stresset dem), som ofte først efter et dage, ses som noget der har påvirket dem i en retning der ofte ikke har været god for dem og deres handlemåder, så derfor skal de helst skrive efter nogen dage. De skal helst ikke være "høje" på al den nye indsigt de har haft under en session, der kan påvirke opfattelsen af meget. Dog er de ofte "høje" på alt det nye de får lov til at føle, og dette er en vedvarende følelse, hvis klienterne tillader sig selv denne nye følelse og opfattelse de har fået.
  • Alle disse testimonials kan ofter få andre til at se "De er ikke de eneste i verden med den type problemer/udfordringer"
  • Hos mig er alle følelsesudbrud tilladet. Gråd, råb, skrig, vrede, savn og alle mulige andre former for udbrud eller følelsestilstande. Oftest er det klienten der bliver overrasket over at de har alle disse indestængte følelser. Og det er helt og aldeles tilladt at vise hele repertoiret af følelser hos mig. Dette kan nogen gange bedre beskrives i en mail end vises under en session.
  • Jeg bruger også klienternes testinomials til at forstå om jeg selv personligt er på rette spor i min egen udvikling. At jeg ikke bare hjælper for at hjælpe mig selv, men om jeg virkelig gør en forskel for mine klienters liv.
Da det jo ikke er alle mine klienter der skriver et testimonial, om deres session, har jeg alligvel (næsten fra alle klienter!) fået enten et telefonopkald, en mail eller andet.
Jeg takker for al tilbagemelding jeg har fået.
Tak!
 

På følgende sider kan du læse nogen af de TFT og EFT + META-Medicin testimonials mine klienter har sendt mig.


Læs TFT og andre testimonials her:

Hvad er TFT, Big T's & small t's og UDIN
TFT/EFT & Stress Frigørelses Testimonials 1
TFT/EFT & Stress Frigørelses Testimonials 2
TFT/EFT & Stress Frigørelses Testimonials 3
 

 Copyright © Soul-Home.dk  TFT, Stress Release Terapi, Mail: Se Kontakt for info  
 
Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden