Yoni Massage - Yoni Mapping

Dearmoring af følelsesmæssige myoser i Kvindens Yoni

Yoni Massage og hvad det kan betyde for dig:

Du kan få bedre sexlyst, mere sensitiv Yoni, bedre og dybere orgasmer, mere frihed, bedre selvværd, større tillid til dig selv, din partner og andre mennesker.
En Yoni Massage vil kunne være med til at afhjælpe Vaginisme, der er en form for skedekramper der gør det smertefuldt at genneføre et samleje med penetration fra mandens Lingam/Penis eller penetration af Yoni med partners dildo.
Dearmouring af Yoni og Yoni Mapping er en del af en Yoni-massage session hos Soul-Home.
 
Under Yoni Massage sessionen vil jeg forklare dig om de forskellig punkter og områder jeg masserer og fjerner de negative ophobninger fra. Og jeg vil også forklare dig om G-punkts orgasmer og kvindens mulighed for ejakulation, A-punktet, X-Punktet, PS-punktet, helkorpsorgasmer og om livmoderorgasmer.
Du vil under sessionen lære at cirkulere den seksuelle energi og for de flestes vedkommende vil det være en helt ny oplevelse at skulle forløse negative ophobninger samtidigt med en seksuel stimulering.

Mere sensitiv Yoni

Efter en Yoni massage og dearmouring vil du føle en langt højere sensitivitet og nydelse ved vaginal sex, da du ikke længere vil have de følelsesløse eller ømme områder i Yoni. Især din livmodermund vil være sensitiv på en helt ny og behagelig måde og vil kunne give dig fantastiske og dybe livmoderorgasmer.
 
Ved Yoni-massage bruger jeg ikke nødvendigvis lingam (penis) til massage af yoni.
Hvis klienten, som en del af massagen/behandlingen, ønsker massage af yoni med lingam, og jeg ikke føler at det er 100% ok, er det mig der afgør om der bruges lingam eller ej.

Sikkerhed & hygiejne:

Ved Yoni-massage af klienter bruger jeg altid engangs latex- eller vinylhandsker. Af sikkerhed for den aktuelle klient, min egen sikkerheds skyld, og selvfølgelig også de andre klienters sikkerhed.
At bruge latexhandsker til en Yoni massage kan måske opfattes som en distancering, men det må klienten altså tage med og forstå som en påskyndelse af klientens sikkerhed og sundhed.

Yoni Massage, Yoni Mapping og dearmoring

Yoni Massage, Yoni Mapping og dearmoring er inkluderet i min Tao-Tantra behandling, men kan også ønskes som en seperat behandlingssession. Dearmoring er en Dis-armering af ophobede negative energier.
Dearmouring kan foretages udvendigt på kroppen eller indvendigt ved massage af Yoni.

Mine tre forskellige tilgange til Yonimassage og dearmoring

Da jeg jo hele tiden udvider min egen viden, via kurser, workshops, undervisningsvideoer og egne erfaringer, har jeg nu kombineret det mest effektive fra tre forskelige typer af "skoler" der vedrører Yonimassage og Yonidearmoring.
 
De tre "skoler", som jeg kalder dem, er:
  • Den Taoistiske metode fra den traditionelle Kinesiske viden
  • "Den kliniske metoden" jeg har lært fra jordemoder og sexolog Susanne Roursgaard
  • Sexual Healing/Sexual Re-Imprinting
Sexual Healing vil jeg ikke kalde en decideret metode eller skole, men mere en indføling i hvornår der er healet op på de seksuelle "ar" der er behandlet og hvornår den seksuelle energi igen flyder frit og uhindret.
Under hele sessionen arbejder jeg med "Sexual Healing" og det er således ikke en separat del af sessionen.
 
Sexual Re-Imprinting, der på en måde er en blanding af hele sessionen og alle metoderne og det jeg til dels arbejder med som mål. Når noget der har været ubehageligt, er forløst, kan det på et tidspunkt føles godt eller seksuelt rart.
Dette kan lyde uforståligt, men når man først kan føle det i kroppen kan man godt forstå hvad der menes med Sexual Reimprinting.
 
Noget af sessionen vil føles rart og seksuelt, og andre dele vil føles forløsende og andre dele vil føles mindre rart og nogen gange smertefuldt, der dog er på den "gode måde" som i massage af en øm skuldermuskel, hvor det ved massagen gør ondt, men dog ved man at det er godt og forløsende.

Knibeøvelser

Hvis du ikke allerede ved hvordan du udfører knibeøvelser, der er træning af din bækkenbund, vil jeg under Yonimassagen forklare dig hvordan du skal udføre disse og hvad det er godt for bl.a. med hensyn til dit sexliv.

Hvorfor bruges der Lingam til massage af Yoni?

Der er flere grunde til det. Mandens Lingam har en anden energi end fingre eller en dildo kan levere. Denne energi kan bruges helende og helbredende.
Lingam kan også bruges "ikke helende" f.eks. hvis manden vil frigøres fra hans stress (dette kan f.eks. ske ved ejakulation). Dette "release" af hans stress overføres til kvindens Yoni. Dette er ikke sundt for kvinden. Efter min opfattelse, er det ikke selve ejakulationen der overfører "Stressen" til kvinden, men dette er nok det mest almindelige når man taler om "almindelig friktionssex", da disse to (Stress og ejakulation) ved "friktionssex" hænger sammen.
En anden grund til at bruge Lingam kan være at finger simpelthen ikke kan nå langt nok ind i Yoni. Kvinders Yoni er af forskellige størrelser, bredder og dybder og fleksibiliteten kan ligså være forskellig og nogen gange kan det være svært at nå områder af Yoni der skal behandles.
 
Under en Yoni-massage, kan det ske at klienten skifter mening m.h.t. om de vil have massage med lingam eller ej. Hvis meningen ændres under massagen bør klienten selvfølgelig give mig besked herom.
 
Ved brug af Lingam til massage af klientens Yoni benyttes selvfølgelig og altid kondom!
 
Yoni er sanskrit for kvindens kønsorganer (Vulva/Vagina)
Lingam er sanskrit for mandens kønsorganer (Penis)

Om Vaginisme:

Hvad er vaginisme?

Hvis musklerne i skedeindgangen er så spændte, at det forhindrer indtrængen, enten i form af en penis eller under en gynækologisk undersøgelse, så kaldes det vaginisme (skedekrampe). Den ufrivillige krampe omkring den ydre tredjdedel af skeden kan være mere eller mindre udtalt. I visse tilfælde kan det endda helt forhindre kvinden i at have samleje.
 
Tilstanden er meget smertefuld for kvinden, psykisk så vel som fysisk. Nogle tror, at grunden til deres lidelse er, at deres krop ikke er bygget anatomisk korrekt, men det er ikke korrekt. Derimod er det tit en angst, der forårsager vaginismen. Denne angst kan komme af f.eks. frygt for smerte ved indføring af penis, seksuelt misbrug, ubehagelige lægebesøg, svære fødsler eller graviditetsangst. I mange tilfælde er man ikke helt sikker på, hvad der har forårsaget ens vaginisme. De er vigtigt at få en læge til at undersøge, om der virkelig er tale om vaginisme - eller om det er noget andet, der forårsager smerten.
Kilde: vaginisme.dk

Link: Mine arbejdsmetoder
 
Testimonials fra en del af mine klienter.

Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15
 
 Copyright © Soul-Home.dk  TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info  
 
Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden