Mine arbejdsmetoder under en session med nye klienter

Når du kommer hos mig for en session, vil den efterfølgende session aldrig være magen til den foregående, da du har ændret dig og dine behov vil være andreledes. Du vil fra session til session have andre behov og jeg vil guide dig til et friere liv med anvisninger på hvordan du kan komme videre i livet uden den ubehagelig følelsesmæssig baggage alle som en bærer. Ikke alting i din fortid forsvinder, men du vil lære at acceptere dig selv, dine lyster og behov, på en ny og givende måde.
Du vil endvidere få nogen hjemmeopgaver der vil hjælpe dig, f.eks. til at blive endnu mere Kvinde/Mand med gode alsidige hjerteåbnende øvelser.

Her er hvad den første session hos mig indebærer:
 • Du får undervisning i Stress Release (For M/K)
  • Fortæller lidt om hvordan Stress Release er naturligt og findes alle mulige vegne. (For M/K)
  • Vi laver Stress Release øvelserne du bliver vist. (For M/K)
  • Stress Release bliver en af dine "hjemmeopgaver". (For M/K)
 • Du får undervisning i TFT - Tankefeltterapi. (For M/K)
  • Jeg viser og fortæller hvad du skal gøre. (For M/K)
  • Jeg viser og fortæller hvordan du kan behandler dig selv med TFT. (For M/K)
  • TFT bliver en "hjemmeopgave", og du vil kunne behandle det der dukker op. (For M/K)
 • Du får andre hjemmeopgaver.
  • Du får bl.a. et link til en applikation der kan berolige og heale/gendanne. (Jep, det lyder lidt underligt, men det virker altså.)
  • Hvor kommer det du føler som kærlighed fra? (For M/K)
  • Hvad giver du som du føler er kærlighed? (For M/K)
  • Din "hjemmeopgave" i denne forbindelse bliver at finde ind i dig selv, og løse op for eventuelle blokeringer i dig. (For M/K)
 • Hvad er dit kærlighedssprog?
  • Test der viser dig dit kærlighedssprog. (For M/K)
  • Hvor kommer det du føler som kærlighed fra? (For M/K)
  • Hvad giver du som du føler er kærlighed? (For M/K)
  • Din "hjemmeopgave" i denne forbindelse bliver at finde ind i dig selv, og løse op for eventuelle blokeringer i dig. (For M/K)
Kan du ikke se der er en mening med min første session, skal du finde en anden der vil det du ønsker. Jeg ønsker dig god tur.
Det er ikke mig der afviser dig, det er dig der ikke har set hvad jeg har erfaret i mine sessions.

Men kan du se en god mening, og vil arbejde med dig selv og din personlige udvikling og din spirituelle udvikling, så skal du være velkommen, også til mere end en session.Bemærk venligst at jeg ikke tilbyder Tao-Tantramassage

Hvordan jeg arbejder under en Tao-Tantramassage Terapi Session og hvad det kan betyde for dig.

Dette gælder for alle mine værktøjer.

Med alle de værktøjer jeg gennem flere år har fået lært, deler jeg ud af min viden på en god og sikker måde.
Om det er Tao-Tantra massagen , dearmoringen , Yoni-massage , den terapeutiske del af alle værktøjer eller den indsigt du får under de forskellige berøringssessions eller om det er under vores indledende eller afsluttende samtale, og nogen gange skal man bare lytte længe nok til sig selv for at få et svar... Hos mig kombinerer jeg alle værktøjer og benytter mig af dem der passer bedst til den enkelte i deres specifikke situation. Det er her jeg virkelig føler jeg gør den store forskel.

Hele dit liv afspejler sig alt hvad du gør, siger, hvordan du sidder, står og går og bevæger dig i dit liv

Hele denne afspejling af dig, er det jeg arbejder med. Alt hvad du har oplevet i dit liv af gode og negative ting gør at du er dig som du er lige nu. Alt det der er godt er godt, men alt det der er negativt har en negativ påvirkning af dig og dit sind og din krop. Og det er her jeg arbejder. På at gøre det negative der er ophobet i dig som følelsesmæssige myoser, det er dem jeg arbejder med, for at frigøre den negative ophobede energi og omdanne den til en positiv kærlig energi. Arbejdet her gør at du efter en session vil føle dig mere fri.

En del af det der kaldes Crazy Wisdom eller Holy Madness, er også til stor inspiration for min praksis. Og nok især det højseksuelle og den maskuline/feminine polaritetspraksis og balance.

Jeg har med rigtig gode resultater hjulpet en hel del kvinder med alverdens problemer og deres tilbagemeldinger om alle deres livs-forbedringer er det der er det mest givende for mig.

Jeg takker alle klienter for deres tillid til mig. Namasté.
- Kaali Kristian Olsvig.


Læs klient testimonials her: Testimonials

Her er en liste med mine værktøjer, uddannelser, kurser, foredrag og lignende jeg har bundet sammen til en yderst effektiv Tao-Tantra Massage Terapi session. Klik her: Mine uddannelser

Kontakt for tidsbestilling

Kristian Olsvig - Tao-Tantramassør
- Kristian Olsvig
Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden