Allergisk overfor æbler?
Function, Flow, Glow


Forstå forskellen på disse spirituelle sesssions/terapeutiske behandlingsformer og tilstande.
Her er en video (Afspilningsliste: Link ) hvor en af mine store inspirationskilder/undervisere/lærere forklarer forskellen.

Det er vigtigt at forstå at f.eks. en Tao-Tantra session her hos Soul-Home.Dk, kan indeholde flere elementer fra både "Flow" og "Function" delen.
Under en Tao-Tantra session vil du blive gjort opmærksom på hvad der evt. ligger gemt i netop dette ømme område af kroppen.

Så når jeg, under en Tao-Tantra-massage-session, fortæller dig hvad der i det ømme område jeg masserer ligge gemt, kan det være at du nok genkender den dybere mening med at du netop nu har den ømhed i området, og at du bør tage hensyn til den opmærksomhed området ønsker at du selv arbejder med.
Dette kan gøres terapeutisk, eller hvis du hellere vil udsætte det terapeutiske arbejde, så kan du ved øvelser i form af yoga (Hatha-, Kundahlini- eller Yin-Yoga), sport eller anden form for udstrækninger få ”flow” i området hvor ømheden/blokeringen er.

At få endeligt fat helt ned i roden af problemet kan kun du gøre, og ingen andre end dig kan få bugt med de ømheder (Og endegyldigt afslutte tilbagevendende ømheder), og det er via terapi af en art. Jeg selv arbejder meget med TFT (Tankefelt terapi) og Matrix Reimprinting og det er via identificeringer af hvilke områder eller smerter/fysiske smerter/ømheder og hvor problemet er opstået. Meget af det der er "problemet", optræder med resultater der ofte munder ud i at der på en eller anden vis er problemer i sexlivet, og at der f.eks. ikke kan opnås en "naturlig orgasme" eller en nydelse, og den tillid der kan vises via hengivelse til en partner ikke kan eller tør vises. Dette kan resultere i at der ikke kan slappes af på den nødvendige måde, for at denne hengivelse til partner kan opnås.

Noget andet jeg har opdaget er, at der ofte er en eller anden form for afhængighed indblandet således at der ikke kan opnås orgastisk tilstand i kvinden. Denne afhængighed har intet med alkohol eller andre stoffer personen indtager at gøre, men mere om en indstilling Kvinden tror på så kraftigt, at denne tro er en form for afhængighed.

Målet er at, du selv kan opnå denne tilstand uden hjælp fra andre end dig selv. Nogen skal guides hele vejen og andre kan opnå dette ved kun at få at vide at de skal "give slip". "Give slip på hvad?" siger andre. På at du kontrollerer alt, og alle overbevisninger og alle løgne du fortæller dig selv, og de løgne du tror på om dig selv, og om hvad der skal til for at du tør give slip på alle overbevisninger, du har arvet fra andre, da disse ikke er din egen sandhed. Det er måske din venindes eller en af dine forældres sandhed, og derfor er det ikke din EGEN sandhed.

At droppe alle disse overbevisninger, og at stoppe med at tro på disse, er som at stoppe med at tro på en løgn man har troet på hele livet. Ganske få voksne tror stadig på Julemanden, så hvorfor tro på andet der i den alder er kommet ind som en tro på ens egne opfattelser af "Så må det være sandt". Så stop med at tro på egne løgne og andres tro, og start med at tro på dig selv. Tro ikke på dit egos overbevisninger, men at du søger noget der er større og mere sandt end du lige går og opfatter.

"Function" delen er terapi og terapeutisk arbejde.
"Flow" delen er, hvad der kan få energien i et område til at flyde, ved at en eller anden øvelse udføres.
"Glow" delen er, hvor du faktisk kan se det hele klart og du kan se dig selv som "Endelig er jeg hjemme og jeg vidste at dette var den rigtige vej for mig". Andre kan fornemme, når du har været i tilstanden af "Glow", og du vil forhåbentlig hjælpe andre til at forstå at det er vigtigt at droppe de overbevisninger du selv og andre har skab for dig.


Se videoen herunder, og del evt. siden her med venner der kan have glæde af denne og din (måske) nye viden.
Linket til denne side er: https://soul-home.dk/artikel-david-deida-function-flow-glow.shtml som du kan markere og kopiere og sende til den der måske har brug for dette link. (Videoen varer 1 time og 43 minutter.
Hos soul-home.dk går jeg så op i, at de fysiske symptomer der træder frem som enten smerter, ømhed eller som svigt i funktioner i dele af kroppen, at disse "defekter" kommer fra en årsag, og denne årsag kan så arbejdes på via terapi. Det er således ikke et krav at der SKAL en Tao-Tantramassage til for at kunne påbegynde en terapisession (TFT og Matrix Reimprinting).

Jeg har kun målet for øje, og målet er at klienten får løst hvad der nu end måtte være af udfordringer i klientens liv og jeg vil tro at jeg har hørt alt der kan høres. Nogen ting er ikke rare at være vidne til, men jeg tror ikke at jeg kan pege på en situation i hvilken som helst klients historie, hvor klienten har haft en historie de selv har troet på var det værste der kunne opleves. Det er ikke for at nedgøre en traumatiserende oplevelse, men for at få alle til at forstå at ingen er uden en eller anden traumatiserende oplevelse.

Læs evt. om det jeg kalder Big T's og Small t's + UDIN på linket her: Hvad er UDIN, Tankefeltterapi, Big T's & Small t's og Matrix Reimprinting
Kan du lide denne atrikel? Vil du dele den på facebook?Copyright © Soul-Home.dk


Andre artiker:
Vejen til oplysning, Egoet, om at tage alt i betragtning og det Spirituelle Ego
Ego identifikation & Turen gennem skoven, den personlige udvikling
Min forklaring til David Deidas: Function Flow Glow video
Forøg din selvkærlighed, mærk dit selvværd vokse og få bedre orgasmer
Forklaring til testimonial fra klient der har fået Tao-tantramassage og undervisning i TFT

Læs TFT og Meta-medicin testimonials her: TFT og Meta-medicin testimonials

Læs Tao-Tantramassage testimonials her: Testimonials

Her er en liste med mine værktøjer, uddannelser, kurser, foredrag og lignende jeg har bundet sammen til en yderst effektiv Tao-Tantra Massage Terapi session. Klik her: Mine uddannelser

Kontakt for tidsbestilling

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden