Testimonial fra klient

Tao-Tantra, kropsmassagen, yonimassagen, Crazy Wisdom, terapi, skyld og skam, selvindsigt og forvrring i forbindelse med Spirituel Udvikling


Forord
Jeg har fået lov af klienten til at bruge hendes testimonial til denne artikel. 1000 tak for det. Håber det giver et indblik i hvad og hvordan jeg arbejder med meget forskellige issues der kan dukke op under en session.
Det er et rigtigt fint eksempel på et testimonial, fra en klient, jeg er sikker på havde svært ved at give slip på kontrollen og bare være tilstede i nuet og nyde.

Efter testimonialet kan du læse hvad mit svar er på dette eller nok nærmere en forklaring af hvordan jeg arbejder. Det er efter min mening et af de bedste testimonial-eksempler på hvordan en session hos mig kan foregå. Da det både kommer omkring kropsmassagen, yonimassagen, Crazy Wisdom, terapi, skyld og skam, selvindsigt og hvad der kan have været årsag til en bestemt form for frygt og deraf følgende kontrol og frygten for at "miste kontrollen" og bare være i nuet.

God læsefornøjelse
Kaali Kristian Olsvig.Testimonial fra klient

Hej Kristian

Sikke en masse tanker og følelser der har myldret rundt siden sessionen.
En følelse og tanke jeg ikke kan komme fra, er skyld og at jeg skylder dig en undskyldning over, at jeg reagerede som jeg gjorde til slut ved yonimassagen, det virkede ikke som reel massage, snarer som min reaktion burde være under et samleje med en mand ... jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det. Det var ikke som en massage.
Men, jeg beklager at jeg lod mig rive med og ikke kontrollerede mine tanker eller min krop, undskyld.

Det var meget spændende at hører om al din viden og din erfaring med TFT, og at tage testen med kærlighedssproget, jeg har dog kun fået skimmet resultatet herhjemme, men, vi snakkede jo en del om det under sessionen.

Det er svært at huske på alle de punkter du viste mig, og som jeg selv trykkede på, og, jeg får ikke "vendt" batterierne (ved at skubbe ydersiden af hænderne sammen eller "tappe" på den ene med 3-4 fingre på modsatte hånd).

Opgaven med min angst for at sidde fast i en elevator samt angsten for lukkede rum, var meget speciel at opleve. Jeg har ikke været i en elevator endnu, og kommer det faktisk sjældent. Måske det har en effekt på lukkede rum samt angsten for kvælning som sådan, men det tror jeg ikke kan overføres, idet disse skyldes reelle hændelser, bl.a. at jeg var ved at drukne under svømmeundervisning som barn - samt, som jeg har skrevet til dig tidligere, forsøg på kvælning under samleje "for lyst", jo dog mod min vilje.

Men, det var meget specielt at prøve. Reelt fik det sat fokus på hvorfor jeg reagerede som jeg gjorde da elevatoren satte sig fast samt efterfølgende, nemlig:
  1. at jeg ikke kunne kontrollere situationen
  2. at det var pinligt at mine nye kolleger oplevede denne side af mig (forsvarsløs)
  3. en reel angst/fobi for lukkede rum og deraf kvælning
Under tao-tantramassagen følte jeg ikke helt som sidst "aha"-oplevelser, ikke i samme grad. Selvom det undrede mig, at mine punkter (på indersiden af knæene) reelt ikke var mindre ømme. Havde en forventning om, at jeg får en del kærlighed og omsorg dækket via den selvkærlighed jeg forsøger at give mig selv hjalp på dette. Altså ved den opgave du gav  mig sidste gang. Tænker, det kommer med tiden. Dine hænder (du) er god til at mærke ømme punkter og forløse. En rigtig rar massage, uden for mange ømme punkter

Da du gik i gang med yonimassagen, slappede jeg fuldstændigt af, havde 100% tillid til dig. Men, desværre forstår jeg ikke min reaktion, og er i tvivl om den videre massage, om jeg gjorde noget forkert, idet jeg rent faktisk berørte dig udover på dine ben - og mener at kunne huske jeg krammede dig, hvilket jeg mener er "forbudt" ved massage. Beklager i alt fald. Men har så samtidigt aldrig følt sådan før, hvilket forvirrer mig endnu mere.

Tænker det er en meget forvirret feedback, og jeg vil gerne forsøge at omformulere det skrevne, idet jeg ikke tror det egner sig til din hjemmeside.

Afslutningen på testimonialMine svar og forklaringer på disse tanker, reaktioner og selvindsigten er herunder:

Skyd, skam og anden flovhed
Der er ingen grund til at være flov over reaktioner under en session hos mig, og alle former for udbrud er tilladt, hvad enten det er, råb, skrig, støn, nydelse og orgasme. Det er ikke et mål at få orgasme, men at give slip på egen kontrol er rigtigt og super godt. Jeg ved der fra min side "skubbes godt på" under en session, dette er bl.a. for at "nå ud til grænser" og nogen gange få klienten til selv at overskride sine egne grænser for at komme der ud hvor man "føler man lever" og der hvor man ofter har brug for at være. Udenfor ens egen komfortzone, og det er der man ikke ved hvordan man skal reagere, da man ofte aldrig har været der før. Jeg har så set det en masse gange i min egenskab af at have haft end del klienter der krydser denne streg der kaldes komfortzonen.

Farlig leg under sex
Begge parter, bør have aftalt, at nu leger vi en farlig leg og have et "Stopord" eller et "Stoptegn" af en art. Jeg er bekendt med et par forskellige ord der bruges i forskellige miljøer, or det skal være ord der ikke indgår i normal daglig tale. F.eks. Æbletræ, Cirkus eller noget andet. Hvis der er lukket for taleevnen er et specielt tegn eller et nøglebundt der bliver slippet, så det falder på jorden/gulvet også et tegn der evt. kan bruges. Det burde lave larm nok til at tage opmærksomheden, og legen stoppes. Øjeblikkelig.

Kvælingslege er dødelig farlige og kan enddog skade hjernen. Få den rette undervisning af dem der ved hvordan man kan gøre. Leg ikke bare på fornemmelsen af at det nok går godt, eller at du har set det udført en masse gange. Få undervisning af nogen der ved noget om emnet og udfør kunne denne farlige leg når BEGGE parter er bevidste om at det er en leg der nu udføres.
Der er ikke meget jeg vil advare imod, men her vil jeg så advare. Du kan risikere at gøre varig skade på en person du elsker og måske slå en person ihjel ved en farlig leg, hvis du ikke har fået den rette undervisning.

At give slip
Jeg kan godt forstå at denne klient har haft svært ved at give slip. Et er at være tæt på at drukne under en svømmeundervisning, og ovenpå dette er at der under samleje var en der så har prøvet kvælning/(farlig leg), uden at være enige om dette! Intet mærkeligt i at denne klient har haft svært ved at "give slip".
Men det lykkedes så alligevel og det var under en yonimassage hvor jeg brugte fingre til massagen.

Elevatoren der satte sig fast, mens klienten var i den, har været en "Trigger" (en slags påmindelse), og denne form for triggere kan antage alle mulig former, alt efter hvad der opfattes. Helt usammenhængende ting kan være en trigger for dette og enddog kan allergier eller fysiske skavanker opstå ud fra disse traumatiserende oplevelser. Ja. Bare stol på mine ord her. Jeg ved noget om dette, og skal uddannes videre i disse emner.

Men godt at klienten tør slippe kontrollen, og være i nuet og nydelsen. (Så vidt jeg husker var dette ved den treje session hos mig i soul-home.dk)

TFT står for T anke f elt t erapi
TFT og Matrix Reimprinting læres (Det grundlæggende) over to-tre gange og er ikke kompliceret. Grunden til at TFT læres er at, der på alle tider at døgnet kan dukke emner op der bør behandles, og det er når de dukker op, de bør behandles. Ikke morgen efter eller om 3-4 timer, men i det øjeblik der dukker noget op der kræver terapi. Da TFT er så nemt at lære og du altid har det lige ved hånden (dine hænder og krop er altid lige ved hånden), er det nemt at give sig selv den terapi der er brug for, her og nu.

Kærlighedssprog
Kærlighedssprog findes i 5 varianter og kan testes på linket herunder. Det er vigtigt at kende sit egen og vigtigt at lære de sprog man ikke selv har naturligt. Din partner eller dine børn har måske et sprog du ikke forstår som kærlighed og derfor er det vigtigt at du kender og kan modtage og give alle 5 varianter.
Link til testen på ekstern side: http://www.5lovelanguages.com

Selvkærlighed
Jeg skrev denne guide, da stort set alle (Klienter eller ej) har brug for dette.
Link: Selvkærlighed

Berøring:
Under yonimassage beder jeg modtageren om at holde mig på det ene eller begge ben, da der så ubevist sendes fysiske signaler via tryk, "nu er det lidt ubehageligt", afslappethed eller nydelsen, til mig gennem denne berøring.
Og selvfølgelig må jeg røres og berøres under en session. Ikke at måtte røre mig ville være akavet. Så længe jeg kan fornemme at det er af ren kontakt, nydelse og lyst, jeg berøres, og det ikke er et ”need” eller jeg bliver hevet og flået i, er det da helt ok med mig.
Så "kram" er ok, "(need) omklamring" er ikke ok. Håber forskellen er til at forstå.

Forvirring:
Angående "Forvirring" i forbindelse med spirituel udvikling.
Jeg er selv af den overbevisning af at "Forvirring i forbindelse med spirituel udvikling" er et af de bedste tegn på at man er på rette vej. Man tager ting op man igennem (måske) lang tid har haft som overbevisning, har handlet efter og nok er blevet til et mønster for hvordan man opfatter verden og hvad man tror på af alle ting. Alle disse "forvirringer" der så kommer frem, er fordi man begynder at betvivle disse overbevisninger om en selv og hvad man måske står for og alt det andet der følger med i en sådan omgang spirituel udvikling. For mig selv er betydningen af "Spirituel udvikling" en søgen ind i en selv og ikke kun eller bare til egoet, men bagved egoet og egoets beskyttelser. Så det er den sandeste sandhed man er ved finde ind til. Dette er det jeg vil kalde "Ægte Spirituel Udvikling".
Så, hvis du ikke har været forvirret, under din udøvelse af din spirtuelle udvikling, så tror du stadig på dit ego og beskyttelserne egoet bygger op.


Hilsen Kristian.


Kan du lide denne atrikel? Vil du dele den på facebook?Copyright © Soul-Home.dk

Læs Tao-Tantramassage testimonials her: Testimonials


Andre artiker:
Vejen til oplysning, Egoet, om at tage alt i betragtning og det Spirituelle Ego
Ego identifikation & Turen gennem skoven, den personlige udvikling
Min forklaring til David Deidas: Function Flow Glow video
Forøg din selvkærlighed, mærk dit selvværd vokse og få bedre orgasmer
Forklaring til testimonial fra klient der har fået Tao-tantramassage og undervisning i TFT

Her er en liste med mine værktøjer, uddannelser, kurser, foredrag og lignende jeg har bundet sammen til en yderst effektiv Tao-Tantra Massage Terapi session. Klik her: Mine uddannelser

Kontakt for tidsbestilling

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden