Din vej til oplysning

Først et flowchart, for dem der er visuelt forstående.
Herunder er beskrivelser af de trin du kommer til at gennemgå under din tur/transformation, til et bedre og mere sandt dig.


Når du skal have et Ego-Feedback eller nogen kommer med kommentarer på hvordan du opfører dig, skal du være modtagende. Bed selv om at få det gentaget og vær modtagelig for hvad der end kommer.

Det første du vil gøre er:

Trin 1. Benægtelse:


Når du hører dig selv benægte et eller andet, skal du straks sige tak for det der er blevet sagt til dig, huske det, og eventuelt prøve at få det uddybet nærmere. Tag det ind og føl efter ...

Du vil i dit liv gøre hvad som helst for at undgå visse situationer og de vil bare komme tilbage med større og større kraft, og være tydeligere og tydeligere, gennem hele dit liv. Dette er meget vigtigt for dig, og kun for dig! Du vil gennem livet undgå at se realiteterne i øjnene, og du vil bare sidde fast i samme mønster, hvor gentagelser på gentagelser for dig vil "forfølge dig". Se eventuelt filmen: "Groundhog Day", som på dansk hedder "En ny dag truer", og er et irriterende skønt eksempel på hvordan det vil gå, når du ikke udvikler dig.

Du vil gøre hvad som helst for at benægte et "Feedback" du har fået?
Der findes to måder at reagere på.
Den ene kaldes den "Maskuline reaktion" og den anden kaldes den "Feminine reaktion".

Først vil jeg forklare den feminine reaktion på et feedback; Det store Drama:
 1. Du vil "bortforklare det" på en eller flere måder, og benægte.
 2. Du vil "påstå det er en projicering fra afsender".
 3. Du vil "teame op med andre" for at få deres støtte i din sag og derved kunne afvise "feedback" som "helt forkert opfattet".
 4. Du vil sige det er løgn, eller opfinde en løgn, så du kan undgå at komme mere oplyst/enlightened ud af situationen og videre i dit nuværende liv.
 5. Du vil lave en "dramatisk scene" hvor du påstår du altid har være offer for alt og alle.
 6. Du vil "spille offerrollen". Tilgiv dig selv for det drama du skaber med din "Offerrolle".
 7. Du vil græde og være den lille og stille indtil du får taget dig sammen til det store drama.
 8. Du vil garanteret finde på flere måder og dem jeg ikke har nævnt her, er kun måder hvor du selv undgår at komme videre i din selvudvikling , efter du har set eller hørt sandheden i form af det feedback du har fået.

Alle ovenstående vil gøre at du fortsætter som du altid har gjort, og du er ikke vokset.
Du vil være tilbage ved start og så er alt jo godt for dit Ego. Men jeg siger dig bare: "Face you fear(s)".

Det kan også vise sig som at du bliver enormt træt eller vil udskyde dialogen til en anden dag. "Kan vi ikke tage det en anden dag?"
Det er Egoet der bliver bange og gør alt muligt i din krop. At du føler dig enormt træt lige pludselig, eller du føler dig som offer for alverdens ting og at alle er efter dig, er kun bekrætelser på at der skal gøres noget. Nu.

Alle dine følelsesmæssige smerter vil gøre at i verden for at få dig til at stoppe her.
Da du som barn oplevede følelsesmæssig smerte ligge denne smerte dybt i dig, og dette gør at du vil gøre alverden for at kunne få lov til at "forsvare dig", egoet vil forsvare sig, da du som barn meget af tiden var ego-styret (Læs om ego da du var barn senere i artiklen). Præcis p.g.a. af egoet vil du gøre brug af flere af de ovenstående "Undskyldninger" for ikke at vokse spirituelt og tage hele turen til Oplysning.
Men hvis jeg siger dig at hele dit liv har været påvirket af denne smerte, og du efter denne process vil være mere fri end du nogensinde har været. Vil du så tro mig?
Kom videre og dyk ned i denne process.

Den anden reaktion på feedback er den "Maskuline reaktion", som jeg fortsætter forklaringen på nede ved afsnittet "Vrede i kroppen er det næste trin i at føle vrede. I koppen – Galde" , men først skal du læse om "Vreden i hovedet".

Så, med mindre at du går videre i din process er du på vej tilbage til start. Men!
"På vejen tilbage til start passerer du Karma ..."


En anden måde du kan undgå at lære mere af det du skal lære, er ved at blive vred.

Trin 2. Vrede i hovedet:


Du skaber drama og så har hovedet vundet, og det går over.
Du vil være tilbage ved start og så er alt jo godt for dit Ego. Men på vej tilbage til start tilføjes "Karma", hvis du ikke gør noget ved det nu.
Ingen vil opleve, Karma, men det være en af de ting der vil tilføjet på din tilbagetur til start.
Føl din vrede uden at gøre andet end at føle efter hvor i kroppen du kan føle den. Hvis du ikke kan føle vreden i kroppen, andet end i hovedet, og du evt. vil råbe og skrige, slå ud efter (Eller decideret slå) den der giver dig Ego-Feedback, så hold det tilbage. Din vrede er ikke løsningen på dette. Det har måske virket indtil nu, men det er ikke den endegyldige løsning på din vej til din oplysning/Enlightenment, og dit mål med livet er ikke nået før du indser dette. Men du tør ikke indse dette og du kan jo bare gå "tilbage" til hvordan du var før, hvis du har lyst. Læs videre.

Hvis du kun i din spirituelle udvikling er nået til disse to øverste i din udvikling (eller Spirituelle Udvikling), har du ikke gennemgået "en rigtig og livssyns ændrende spirituel udvikling", og dit syn på alt vil være præget af det. Jep! Det kan godt være at du drikker grøn te hverdag, kun spiser økologisk eller vegansk mad, dyrker yoga op til flere gange om ugen, er flink og rar ved alle, er rummelig og siger "Namasté" evigt og altid. Men det gør dig ikke mere "Spirituel" end en robot der har lært de samme ting.
Husk på at jeg gider ikke at stryge dit ego med hårene, og være den søde flinke her. Slet ikke når det gælder at om at identificere og give dit ego feedback og få dig til at indse at det der er sagt til dig, er det rigtige. En masse vil føle sig stødt, men den pæne og flinke er helt væk når det gælder om at få folk til at, indse det er den vej de skal gå når de selv vælger "en rigtig og livssyns ændrende spirituel udvikling". Husk når du klikker væk fra denne side er du kun nået til de to øverste trin i hvad der skal gåes igennem førend du kommer igennem "en rigtig og livssyns ændrende spirituel udvikling" og Karma vil sørge for resten. Så læs bare videre og tag det ind nu, hvis du vil og er klar, for klar vil du blive en dag, men lige nu vil jeg gerne have du læser videre for din egen skyld. Ikke for min skyld eller andres skyld. Men for din egen skyld.
Jeg siger bare til dig, at alt du ikke vil lære, kommer tilbage til dig senere, og i større eller værre form, eller i det næste liv. Jeg er ligeglad med om du tror på et liv efter døden, for det er nok kun for dem der IKKE VIL lære i det her liv.

Har jeg en kynisk indstilling? Man kan ikke hjælpe nogen der ikke vil hjælpes.

Tør du ikke gå hele vejen?
"På vejen tilbage til start passerer du Karma ..."

Trin 5. "Vrede i kroppen" er det næste trin. Galde:


"Vrede i kroppen" kaldes den "Maskuline reaktion"
Lader du din vrede gå ned i kroppen og mærker efter, kan du mærke at det gør ondt i kroppen.
Der udløses galde fra din galdeblærer og det nogen kalder "Det spirituelle hjerte" gør ondt. Det spirituelle hjerte sidder i den højre side, nederst ved brystkassen, og hvis du vil massere mellem de nederste 3 ribben, vil du kunne mærke at du sikkert er øm her.
Denne ømhed stammer fra energibaner der går hertil fra galdeblæreren der sidder på bagsiden af leveren.
Et af vores beskyttelsesmønstre er af vi er kildne i siderne, og det er for at beskytte os mod en berøring af den dybere ømhed, der kan findes "under", "Rør mig ikke i siderne, jeg er kilden".

Og igen ... Tør du ikke gå hele vejen?
"På vejen tilbage til start passerer du Karma ..."

Billedet herunder viser hvor leveren sidder, og det er på bagsiden af leveren galdeblæreren sidder.
Galde udskilles til dagligt, når du spiser, for at hjælpe med at nedbryde fedt du indtager i din mad.

Billedkilde er: http://www.ihealthblogger.com/
Billedkilde er: http://www.ihealthblogger.com/


Trin 4. Forhandling:


Oooh no ... Kan det virkelig passe at jeg er sådan? Noget af det passer måske? Noget af det passer slet ikke på mig! Noget af det må jeg gøre noget ved, for det er vist rigtigt. Men hvor stammer det fra? Hvem kan jeg give skylden for at jeg handler som jeg gør? Jeg har jo gjort sådan hele livet, eller så langt tilbage jeg tror jeg kan huske. Hvorfor er der ikke nogen der har gjort mig opmærksom på det før? Jamen ... Det vil jeg ikke have siddende på mig, og det skal da bare væk, for det er jo dumt hvis alle kan se eller fornemme det på mig. Oooooh no ... Hvad gør jeg ved det? De der to-tre ting jeg godt kan se og forstå ...
Du går videre i den stil til du finder ud af at du faktisk skal gøre noget ved det. Du er nu parat til en "Tur igennem skoven"

Efter forhandlingen tør du måske ikke se sandheden i øjnene og "På vejen tilbage til start passerer du Karma ..."

Trin 5. Forvirring og jeg er helt "LOST":


Du vil opleve at alt er vendt på hovedet og det du troede du var ekspert i, var en løgn, en løgn du har fortalt dig selv så mange gange at du selv tror på løgnen. Løgnen kan også være en måde du engang har handlet på for at du selv ville undgå den afvisning der engang var det vigtigste for dig at undgå. At du er blevet accepteret af andre, er noget andet end at du er ekspert i det du troede du var ekspert i. Du vil føle dig helt alene med din opfattelse, men det du er blevet fortalt er rigtigt.
Du indser at denne "ting" hos dig er jo helt dum at have siddende på dig, og hvis nu bare det aldrig var sket, at du fik denne kedelige oplevelse der traumatiserede dig på en sådan måde, at du for alt i verden ville undgå at se på det igen.

At være "Lost" er et af de gode tegn på at du er på rette spor og du har nok accepteret at "et eller andet må der gøres". Du vil, hvis du ignorer dette tydelige tegn på at du er på rette spor. Du vil, hvis du springer fra her alligevel, passerer Karma på vej tilbage til starten... Bare gå videre når du nu er kommet til dette meget tydelige tegn på at du nu endelig er på rette spor.

Det kan være svært at acceptere, og du vil nok prøve at find en anden udvej. En af de dårlige undskyldninger der er listet op i starten, Bortforklaring, Projicering fra afsender, drama, græde, osv. Men det hjælper ikke dig i den rigtige vej på din udvikling fra det du har svært ved at acceptere.

Årsager til dine handlemåder
Jeg vil herunder beskrive årsager til man får disse uhensigtsmæssige handlemønstre man kan have reddet sig igennem livet.

Der er et par forskellige måder, at kigge på det der ændrer dit liv i "negativ retning", eller du får handlemønstre der beskytter dig for at komme ud for samme oplevelser igen.

"Big T's" & "Small t's"
Årsager kan være det man kalder "Big T's" som er enkeltstående tilfælde du har været ude for, og er blevet traumatiseret.
"Big T's": ulykker, skænderi, forældres skilsmisse, vold, død, voldtægt, incest, pludselig fare, og mange mange flere ...

"Small t's" er det der gennem dit liv eller din opvækst gentager sig, og udfra dine egne oplevelser skalber du så handlemønstre som får dig til at "Overleve". Disse kan være gode at have for børn og unge, da de jo simpelthen overlever deres barndom og ungdom. Men personen glemmer at ligge denne handlemekanisme fra sig igen, og dette beholdes så indtil man får et "Ego-Feedback" eller selv opdager der må være noget i vejen med mig, "for jeg kan ikke holde på en kæreste" eller "der er ingen der synes det er ok at jeg gør som jeg nu gør", "Jeg vil gerne af med min angst for ...", "Mit selvværd er helt af helvede til, lige meget hvor meget 'jeg får af ros eller kærlighed' og jeg nu viser andre at jeg elsker dem ...", eller hvad der nu end går op for personen.

"Small t's": mobning, bestemte sætninger eller ord og/eller hændelser der har fulgt en gennem perioder eller hele livet, opdragelse af dig, evt. mangel på ubetinget kærlig opdragelse, eller hele livet som barn af forældres misbrug af alkohol eller andre stoffer, gentagende skænderier, gentagne gange incest, og mange flere årsager ligger til grund for "Small t's".

"Small t's" kan sagtens være et stort og ubehagelig traume der er opstået af en masse gentagne hændelser og disse er som regel meget svære at se for sig selv, og ikke mindst acceptere, og det gælder også dem der i mange år har arbejdet med spirituel selvudvikling.

Traumatiserende oplevelser skaber en UDIN
Konflikt chok – UDIN eller triggers.
Triggers kan være alle mulige ord, farver, mad du ikke kan tåle og her er det næsten en uendelig lang liste der kan "gen-påvirke" din beskyttelses-reaktion.

For at en UDIN opstår er der en konflikt af en art:

U – Er U ventet
D – Er følelsesmæssigt stærkt og derved D ramatisk
I – Man føler sig I soleret fra andre mennesker
N N ul løsning. Man har ikke nogen strategi

Disse to/tre, "Big T's og Small t's" & "UDIN", og ofte i kombination, er det jeg mener ligger til grund for at man bliver traumatiseret af en art og får et uhensigtsmæssigt handlemønster.

Det så vigtigt at lytte til hvad du får af Feedback, da det ofte kan lede på sporet af årsagen. Det er ofte noget man SLET ikke kan se er forkert eller "Mig er der da ikke noget galt med"... Men... Det er der jo så alligevel, for ellers var du ikke blevet gjort opmærksom på det, af enten andre eller du selv er begyndt at undre dig. Det er tit og ofte personer uden den bedste logiske sans, der ikke er villige til at lytte efter, og her kommer "Karma" så ind og gør dem KRAFTIGT opmærksom på at der nok lige skal rettes ekstra opmærksomhed på et bestemt område.

"Panseret" er klientens eget forsvar (Ego'ets forsvar) mod at skulle udsætte sig selv for de farlige ting/ubehagelige ting de har oplevet eller tanker/opførsel/ting der er smittet af på dem, så de i deres forsvarsmekanisme ikke til dagligt agerer som deres eget sandeste jeg.
Det er når forsvarsmekanismerne og "Panseret" falder der er den fantastiske belønning for mig, og det der driver mig mht. at give terapi.


Trin 6. Depression: (eller meditationen, ofte en kombination)


"Turen gennem skoven" som jeg har beskrevet i en anden artikel , ( der er linket til her ), er når du har indset der er et problem af en art og dette skal løses.
Du vil være nedtrykt og alt er uretfærdigt og det hele er noget møg. MEN! Du bliver ikke "Testet" af Universet hårdere end at du kan klare det hele. Du kan måske ikke (højst sandsynligt ikke) se den løsning der skal til at løse dit "problem" eller din udfordring (det er mest en udfordring.) lige nu og her.
Få hjælp til det, for alle kan. Alle kan få hjælp. Ræk ud og bed om hjælp. Du skal ikke være bange for at bede om hjælp. Alle normale personer vil gerne hjælpe.
Måske ikke dem der har været årsag til den traumatiserende oplevelse du har haft, ikke dem der har været med til at skabe din UDIN eller dit "Big T" eller dit "small t". De vil garanteret ikke hjælpe, eller bruge et af de benægtelser der er nævnt i første afsnit om "Benægtelser" , eller også vil de bare sige at du er fuld af løgn og at du altid har været en underlig en der bare vil have opmærksomhed nu, ved at skyde skylden på dem. De vil måske påstå at du vil have en undskyldning fra den der har været årsagen, men det vil du nok ikke, ikke lige nu. Hold dig væk fra årsagen til dine handlemønstre.
Men få hjælp hos en der ved hvordan du kan komme igennem dine nuværende udfordringer. Bed om hjælp, og eventuelt kan du gøre det jeg og andre kalder "Pray like a motherfucker", ned på knæ, hovedet ned og tak for at du får den hjælp du beder ydmygest om. Vær taknemmelig for det du får af svar, for du får et godt svar af en art:
Dit svar kan opstå som en tanke du ikke har tænkt før (Bemærk at der er forskel på "Monkey-Mind-Tanker" og "Ægte Inights"
Eller de her indput fra venner eller bekendte:
 • En der engang sagde et eller andet til dig
 • Du skulle prøve ...
 • Det er lige noget for dig ...
 • Min ven "et eller andet der er uddannet som" hjalp engang ...
 • Der dumper en reklame ind af døren med svar til dig
 • En reklame på nettet
 • Eller du får et telefonopkald fra en du ikke har talt med i umindelige tider
 • Du møder en ny ven eller person der kan hjælpe dig.
 • Det kan være hvad som helst der leder dig på vej, men følg ikke alle de muligheder der dukker op.
Ofte er det noget du tidligere har sagt til andre de skal prøve, for "det lyder som en god ide ..."
Dette kan være din egen underbevidsthed der projicerer en ide over på andre, og måske skulle du følge dine egne råd du giver til andre.

Spørg alle mulige til råds for at finde din løsning. Eller book en tid hos mig og jeg vil rådgive så godt jeg kan, og jeg kan som regel finde en løsning til dem der spørger mig. Jeg er ikke "en alt vidende guru" eller hvad jeg nu end bliver beskyldt for af fantastiske ting, men jeg kender mange der kan give den hjælpende hånd der nok er brug for.


Mit råd til dig er dog helt uforbeholdent: Hold dig væk fra religiøse organisationer som f.eks. Jehovas Vidner. Jeg mener det seriøst! De er ikke sunde for nogen, og ikke engang sig selv, eller deres medlemmer og slet ikke dem der vil forlade deres organisation. (Læs længere nede senere under "Betyder det så? (Min mening)" og "Spirituelt Ego" om hvorfor jeg giver dig denne advarsel).


Trin 7. Oplysning eller Enlightenment:


Når du har gennemgået din process, og har fået den nødvendige hjælp, går der som regel noget tid inden du har fået det naturligt ind i dit system og kan handle "helt normalt" (hvad "helt normalt" nu end er?).

Du vil være klogere på hvorfor du har haft de handlemønstre du nu end har haft og kan dedektere dem og når det er nødvendigt handle anderledes end du tidligere har gjort.

Du vil være "Oplyst" på dette område, da du VED hvad du ikke skal gøre i fremtiden.

Dette er en tur ind i dig selv til noget du ikke har haft værktøjer til at håndtere engang for lang tid siden. Jeg ønsker dig god tur.

Man kalder denne process "Down the Rabbitshole" efter filmen om "Alice i Eventyrland".
Hele filmen "Alice i Eventyrland" er en beskrivelse af hvad der skal til, af forskellige trin, gennem hele processen, for at få bugt med ego-beskyttelser og ego. Når man først har været en tur igennem, så ved man hvad der vil ske.
Det bliver derefter nemmere at identificere, det der skal arbejdes på, og du kender jo allerede turen, som dog kan blive dybere og dybere i dine egne ego-beskyttelser.
Til sidst bliver det en sport (for nogen). Det blev det for mig. Derfor kunne jeg også fornemme når noget var "forkert" på den forkerte måde. Jeg fik på et tidspunkt et feedback, jeg tog det ind, og sagde ja, det passer vel ... Men det var bare en løgn fra feedback-giverens side og derfor kunne der ikke arbejdes med noget. Det der var resultatet af denne omgang, var at jeg fik en kæmpe tillid til mine egne fornemmelser og kunne se at alt jeg skulle igennem var kun derfor. Jeg skulle "testes". Tror jeg på noget af det feedback-giveren siger nu? Nej. Ikke før personen selv smutter en tur gennem "Rabbitshole" og bagefter forklarer mig hvad der fik løgnen til at blive til et ego-feedback til mig.

Når du er igennem hele processen "en rigtig og livssyns ændrende spirituel udvikling" eller populært kaldet "Down the Rabbitshole" kan det være at du som noget af det første skal kigge på dit selvværd, og der er stor forskel på Selvtillid og Selvværd. Læs mere om forskellen her: "Forøg dit selvværd" og hvordan du kan forøge det på en utraditionel men effektiv måde.

Løgnen:
Hvis du bevidst vælger hver eneste dag, hver eneste minut og hver eneste sekund at sige sandheden til andre og ikke mindst til dig selv, så er du på rette vej. Det er ikke den sandhed der får dig til at være ven med alle. Det er ikke den sandhed der får dig til at føle dig elsket af andre. Det er ikke den "sandhed"/usandhed (læs her, og kun her, mine situationstegn som ironisk indhold = usandhed) der kan får dig til at få "Jeg elsker mig-følelsen" i (meget) kort tid. Men det er integriteten af at du VED du har sagt sandheden, om andre så kan lide sandheden eller ej. Bemærk af ego-sandheden ikke er sandheden. Så hvis du ved at du ofter er styret af dit ego, så skal du bare se at komme i gang, og "Down the Rabbitshole".

Børn og løgn og forældre-pacing af deres børn.
Mht børn (små børn) er det selvfølgelig ikke meningen at de skal smadres af din "Ukuelige sandhed" og slet ikke deres opfindsomhed og deres smarte smuthuller i dine regler. Ros dem hellere for deres opfindsomhed, og dette vil lære dem at tænke de sunde tanker, give dem en god selvtillid og et fornuftigt selvværd.
Vis dem din ubetingede kærlighed når de gør noget der ikke er fuldendt smukt, smart, dygtigt og deres 26. plads bør også fejres, har de gennemført skal det fejres. Har de IKKE gennemført skal dette selvfølgelig også fejres, da børnene valgte at lytte til sig selv og stoppede, uden at tage hensyn til "Hvad siger mor/far nu", men de lyttede til sig selv, noget mange har glemt. Deres selvværd kommer også godt på plads ved at de tør lytte til sig selv, og både sige og handle derefter. Der er allerede i denne verden for mange uden et sundt selvværd.
De børn (eller andre) der lytter til deres eget ego, og gennemfører hvad forældrene har sagt, eller de der forventer kærlighed når de sejre, eller får en god placering, de har også brug for ubetinget kærlighed.


Hvad jeg fik af ide, ville nok lede til Utopia.
Små børn siger om sig selv: "Må mig godt få ...", eller "Se mig!", "Må mig ..." Det er et af de tydelige tegn på at deres identificering med barnets selv, er ordet "mig".
Vi retter dem og siger det hedder "jeg". Det skulle vi måske først lære dem, når de ikke er styret af deres ego, og på den måde vil vi kunne finde ud af om et barn eller en person var styret af egoet "mig" eller af det spirituelle selv "jeg". Wow, det ville være nemt at kende forskel på folk!
Men allerede nu kan man jo kende forskel på personer der er styret af deres ego og dem der ikke er ...


Jeg selv syntes ikke det var særligt sjovt at gå i skole. Jeg gad næsten aldrig at lave mine lektier, på nær matematik. Min mor gav mig belønning i form af penge når jeg fik gode karakterer i skole. Min far gav mig penge hver gang min mor ikke (ganske få gange heldigvis) belønnede mine karaterer. Jeg forstår (måske?) i dag hvorfor min far gjorde som han gjorde. Han belønnede mig selvom jeg havde fået en dårlig skolekarakter, og min mor kunne da godt se dette og senere kom hendes ubetingede belønninger for mine karakterer da også ind i billedet. Men måske var min mor manipuleret til at belønne mig? Gad vide om hendes belønning var kommet hvis min far ikke havde belønnet mig? Måske dette også var en manipulation af mig, til at tro at jeg fortjente belønning, uden at have lavet de gode karakterer ... Det er lidt sent at spørge dem, da de begge to er døde. Ubetinget belønning/kærlighed er nok det rigtigste man kan gøre for sine børn.


Vi er nu i år 2017
Når dine børn vælger en anden vej end du har håbet eller du har planlagt for dem, bedsteforældre skal bare blande sig helt udenom hvilke ting deres "elskede børnebørn" vil lære eller vil undgå at lære. For du har vel sikkert selv sagt engang "Jeg vil ALDRIG give mine børn den opdragelse/barndom jeg selv fik", så hold bedsteforældre væk fra dine børns egne valg. Elsk dine børn ubetinget for deres egne valg.
Når dine egne børn bliver teenagere vil du se alt det du ikke har gjort rigtig for dine børn. De vil komme til at trykke på ALLE dine "hellige køer" eller "knapper" der vil få dig til at indse at "Min egen opdragelse var nok heller ikke perfekt", og hvordan vil dine børn så opdrage egne børn? De vil nok gentage dine ord eller tanker: "Jeg vil ALDRIG give mine børn den opdragelse/barndom jeg selv fik..."

Men! Det sker jo at man siger noget, og det man hører fra sig selv er ikke ens egne ord, men det er din mor's ord der kommer ud. Det sker nok for alle. Så sig undskyld til barnet der har modtaget din mor's ord, og sig så hvad du egentlig selv mener og handel så derefter. Dine ord er ikke nok, vis du mener det ved at handle korrekt.

Hvis du som forældre/bedsteforældre har gennemgået en rigtig og livssyns ændrende spirituel udvikling kan du komme med forslag til dine børn/børnebørnene (og deres forældre), men kun FORSLAG. Barnet skal selv vælge om de vil det eller ej, og uden manipulerende faktorer som is, kage og kærlighed. Hvis du tilbageholder kærlighed når dit barn/barnebarn vælger, er du i gang med at manipulere, og du vil sikkert blive Karmisk straffet. Manipulation er en form for at lyve. Når du manipulerer lyver du bl.a. for dig selv, og du vil have en udefrakommende kærlighed eller bekræftelse. Se herunder for hvad kærlighed viser sig som.

Kærlighed på 5 forskellige måder + den vigtigste:
 1. Fysisk berøring (Kinestetisk kærlighedssprog)
 2. Kvalitetstid sammen
 3. Gaver
 4. Tjenester
 5. Bekræftende ord
 6. + Ubetinget kærlighed.

Hvis du holder tilbage på nogen af disse er du i gang med at manipulere (dit barn/barnebarn).


Karma og Universet.

Dette har jeg skrevet efter jeg hørte en af mine undervisere (James Baye) var blevet interviewet. Han var meget klog og havde indsigter i de helt store ting i vores Univers. Jeg nåede kun at kende ham i kort tid, da han på en nattevandring faldt ned fra nogen klipper og døde. Jeg er dog sikker på at han stadig guider alle mulige med den visdom han besad og ham underviste mange rundt på jorden. Det han nåede at give videre til andre er indsigtsfuldt, og hans ord har gjort stort indtryk på mig. Meget af det jeg har lært fra ham bruger jeg stadig i min hverdag.
Jeg har dog ikke tænkt mig at tage på nattevandring på høje klipper.
En af de ting jeg selv har tilføjet, og jeg syntes han mangler i hans visdom, er det at tage højde for det "Spirituelle Ego". Læs selv nedenfor.

"Integral Consiouness" (James Baye)
Hvordan opfatter du dig selv og hvad er dine mål? Vil du blive hvor du er eller vil du gerne tage hele Cosmos i betragtning og derved tage Karma i betragtning ved de handlinger du udfører?

Hvis man omfatter alle de områder der er, så er man bevidst om det er hedder "Integral Consiouness"

Mange lever det uden at vide det. De har tankegange, hensyn, handlinger og bevægemønstre der er naturlige for dem og de ved det ikke engang. De er naturligt i det stadie der betegnes "Embodiet Integral Consiouness".

"Integral Consiouness" er en måde at observere bevæggrunde for handlemønstre.

Dette vil nok være en nyere måde at anskue alt på. På samme måde som "Logik" engang var en "langt ude måde" at tænke på.

Herunder er de fire bevæggrunde for handlemønstre, der så danner til sammen danner det der hedder "Integral Consiouness".

1) Hvis man er "Ego centreret" – Kun sig selv: Hvad spiser jeg af mad, Har jeg sex for min skyld, Min egen sikkerhed, Min egen familie, alt hvad der er godt for en selv er Ego-Centreret.

2) "Etno/Os/We centreret" – Os/We/familie: Vores kultur, vores spirituelle eller religiøse traditioner, vores sportshold eller andre grupper vi mener vi tilhører, og hvis du har en stærk selvfølelse i en gruppe og identifikation i gruppen. Alt hvad der er godt for den gruppe jeg er medlem af, vil jeg gerne tage mig af. Jeg er Etno-Centreret.

3) "World centreret": Man tager verdens miljø i betragtning ved enhver handling. Man tager også hensyn til verden ved køb af bil osv. Man tager alle kulturer i betragtning. Hvordan kan jeg lave valg som er det bedste til verdens bedste. Alt hvad der er godt for verden vil jeg gerne tage mig af. Jeg er World-Centreret.

4) "Cosmos centreret": Alle væsner tages i betragtning ved alle valg. Alle og alt tages i betragtning. Karma arbejder (højst sandsynlig) herfra. Alt hvad der er godt for helheden af Cosmos eller Universet vil jeg gerne tage mig af. Jeg er Cosmo-Centereret.

Det der hedder "Integral Consiouness": Indeholder alle disse grupper, Ego, Etno, Verden og Cosmos.

Man skal dog ikke lade sig styre af "Integral Consiouness" så man ikke kan give sin egen gave til verden eller Cosmos. Så det skal være et kompromis så det der er bedst for helheden, og man stadig kan "nå" at gøre andet end at købe et par sko i sin egen livstid.

Hvordan tager man så alting i betragtning, så det bedste resultat kommer ud af beslutningen.

Børn
Vi kan ikke tage hensyn til andres følelser når vi er unge eller er børn. Som børn er vi meget Ego centreret og kan ikke tage andres følelser ind i hvad der sker dem når vi f.eks. sårer andre.

Os
Hvis man opdrages mere WE CENTRERET kan man tage hensyn til andre. F.eks. kan barnet opdrages til at det tager hensyn til andre børn i børnahavn når de andre sover og barnet er vågen. Ved ikke at lave en masse larm, eller hjælpe andre med at få tøjet på, give et kram til en der er ked af det OSV.

Verden
Eller endnu mere WORLD Centreret hvis vi som børn opdrages til at tænke på hele verden når vi som børn skal tage en beslutning.

(Her tilføjer jeg, Kaali Kristian Olsvig, det der både kan misbuges som manipulation, så lad være med det! Barnet vil ikke spise op og du siger: "Det er ikke alle i verden der siger nej til mad, bare tænk på alle de børn der sulter").

Eller du drager barnets egen følelse om at det ikke er sultent: "Du skal spise op", "Du har selv øst op, så skal du spise op", "Jeg bliver glad hvis du spiser op/mere". Selvfølgelig vil barnet have at mor/far/bedsteforældre er glade. Så barnet nedvurdere sine egne følelser om at det ikke er sultent længere og spiser mere end barnets krop sender "følelser om at nu er jeg mæt". Så barnet mister "Jeg" følelsen. Alle har gjort dette på et eller andet tidspunkt, men stop det nu, og sig undskyld til dig selv og andre du har sagt det til.
Næsten alle har sagt dette til et barn eller andre, og endda uden at de selv vidste dette var forkert.

Hvis man som Integral consious person træder ind i et rum hvor der er Ego centrerede, Etno centerede, World centrerede, og Cosmos centrerede, vil man være mere velkommen af alle der er til stede i rummet.
Det eksterene og interne er vigtigt at have styr på, og være afslappet med det. Embodiet Integral Consiouness er vigtigt.

Det vil generere en åbning i rummet, og muligheden for at skabe forskellige opfattelser kommer frem.

En ego-centret vil ikke kunne se de andre typer.

En etno-centret vil ikke kunne se en ego-centreret men ikke de andre "Højere" typer.

En World centreret vil ikke dømme en etno- eller en ego-type.

Det samme med en Cosmos-type, vil ikke dømme de andre 3 typer.

For at udvide sig selv og få indsigt i områder, skal man gøre det der ligger udenfor ens egen komfortzone. Gøre det der ellers normalt gåes udenom i ens normale praksis og hverdag. Det er for at gro og blive større end det man er lige nu. Det er i vores "skygge" vores mulighed er for at gro. Find dine kanter for hvor du føler dig tilpas. Der hvor vi er utilpasse ved at være. Du vil finde dig selv utilpas ved denne handling. Når du føler dig tilpas er du groet, så du kan rumme det.

Alt der ikke er "Dig/Jeg er et "Det/Dem".
Du er blevet større hvor du kan lave et "Det/Dem" om til et "Jeg/Dig".
Du er ikke udenfor gruppen, du er nu MED i gruppen og er et "Jeg/Dig" i gruppen.

At tillade alt at blive et "Jeg" er at blive fri af alle ting, så se ikke andre som et "Det/Dem".
Dette er vejen til friheden.

Hvor "Det/Dem" er, skal du forsøge at blive "Jeg" med "Det/Dem" der er det samme som frihed. (= frihed)

Hvis dit mål er komplet frihed, så skal du være komfortabel med alt. Dette er Integral Embodiment.

Når du tænker på det her, må du også tænke på at "Logik" engang var en "Far out" måde at tænke på. (Sagt af min dygtige underviser: James Baye).


Betyder det så? (Min mening.)
At du skal lære at du skal lære at acceptere alle? Eller at være komfortabel i alles nærvær? Det vil jeg ikke tro. For accepterer du alle, så accepterer og er komfortabel i selskab med (for at gøre det sort hvidt) massemordere, voldtægtsmænd, barnemordere, dyremishandlere eller andre der på en eller anden måde gør eventuelt gør psykisk skade på andre personer eller væsner. De findes jo, men skal jeg acceptere dem?

Tag et kig på tilfældet Ted Bundy. Ville du inviter ham på middag? Han voksede op hos sine bedsteforældre, og troede hans mor var hans søster, hans mor accepterede ham ikke som søn i den unge og vigtige alder, for opfattelsen var på den tid, at en kvinde blev set ned på hvis hun havde sex udenfor eller før et ægteskab og man var ikke enlig mor. Den lille Ted voksede så op, og blev opdraget af bedsteforældrene, og morfaren, der efter betegnelser af ham ville kategoriserer ham som et Cluster-B tilfælde, efter den amerikanske DSM.
Ted Bundy blev senere arresteret. Han var seksuel sadist, pædofil, nekrofil og massemorder. Jeg spørger lige igen: Ville du inviter ham på middag?

Det "Spirituelle Ego"
Jeg vil sige nej og nej. De findes men nej, du behøver ikke at acceptere alle eller være komfortabel i deres nærhed. Det vil være at være at være styret af sit "Spirituelle Ego". Det "Spirituelle Ego" vil sige til dig "at alt er med i den store plan", at "alt sker for en grund", alt er "Guds eller Universets plan", så "derfor sker alt som det skal ske".
Passer det nu med "at det er det rigtige?"
Jeg vil sige nej.

Du skal handle godt og bevidst, når du er vidne til noget der ikke kan eller skal accepteres. Du skal gøre det der er rigtigt.
Forestil dig at du står ved et lyskryds, og ved siden af dig står en mor med to børn. Det ene barn sidder i barnevogn, den anden er 3 år gammel og tripper rundt, og har svært ved at vente. Moderen retter et øjeblik opmærksomheden mod barnet i barnet i barnevognen og er i denne korte tid uopmærksom på den 3-årige, og ser derfor ikke den 3-årige løber ud i lyskrydset, selvom der er rødt lys for fodgængerene. Det "Spirituelle Ego" vil sige "Det hele er Guds store plan" og barnet på 3 år bliver kørt ned og dør for øjnene af mor og dig.
Nu er det så op til dig at overbevise moren om at du ikke stoppede barnet fra at løbe ud og blive kørt ned og dø, da "Det hele er Guds store plan".
Overbevis lige moderen om at det du har gjort er rigtigt. Altså at du ikke stoppede barnet, så det undgik at blive kørt ned og dø.
Nej! Du gjorde nok ikke det rigtige. Du stoppede ikke barnet fra at blive kørt ned og derved blev barnet slået ihjel.
For det at holde tilbage på din ubetingede kærlighed, straffe dit eget barn for ikke at gøre som du siger eller ønsker, bare for at du kan få din vilje eller manipulere dit barn til at udføre noget barnet uden din manipulation ikke selv gerne vil. Hvis dit barn ønsker at hjælp dig i stedet for at lege, leger du måske ikke nok med dit barn... Du har selv valgt at få et barn, så opfør dig som den ubetingede kærlige forældre det kræver, UDEN at du tilbageholder nogen form for kærlighed til dit barn.

Hvis du nu havde stoppet barnet, så det ikke løb ud foran bussen, og barnet derved overlevede, er jeg mere end sikker på at du altid vil kunne huske denne dag, især øjeblikket tydeligt. Jeg kan huske denne dag og øjeblikket. Jeg gjorde selv det samme engang. Jeg stoppede et barn der løb ud i et lyskryds. Der var rødt lys for fodgængerene, og jeg holdt fast i barnet der hylede og skreg i vilden sky. Min fantastiske belønning af moderen var at jeg fik skældud af moderen for denne dåd. Men jeg ved hvad der var det rigtige at gøre i situationen, og vil gøre det igen en dag hvis det bliver nødvendigt. Jeg reddede barnet fra at blive kørt ned. Barnet hedder Katja.


Om min beskrivelse.

Hvorfor kan jeg beskrive denne tur "Down the Rabbitshole" så godt?
Jeg har været igennem turen mange gange, og hver gang blive det dybere og dybere ind i en selv. Det er den bedste rejse man kan foretage og den længste rejse man kan opleve. Det kan gå hen og blive en "Sport" for dig selv at finde nye "Rabbitsholes" i dig selv, og du til sidst vil du bare gennem alle dem der kan findes i dig. Når det ikke er et rigtigt eller et sandt "Rabbitshole" i dig selv, vil du nok føle at et eller andet er forkert, men først efter turen gennem "Rabbitshole", og du kan ikke stole på den der giver dig dette feedback.

Ikke nok med at jeg har taget turen mange gange, så er jeg jo også interesseret i "hvad" og ikke mindst "hvorfor" kroppen reagerer som den gør. Det er blandt andet derfor, jeg ("Nørden i mig") sammenkædede af at lever og galdeblærer tømmes ud i systemet, da det jo er "et angreb" egoet opfatter, og derfor skal kroppen jo være klar til "Kamp" eller "Flugt", men gør intet af det kroppens automatiske reaktion ber dig om. Tag det derimod ind.
Ja, det er hårdt at blive angrebet og ikke kæmpe imod.
God rejse.

Til slut er der disse ord.

James Baye's ord:
"Hvis du gør noget udenfor din kærligheds område, er det ikke den vej dit hjerte skal gå. Du skal gøre alt af kærlighed".

Mine ord:
"Du skal lære alt det du vil lære, af kærlighed til målet du vil nå. Hvis du ikke elsker det du vil nå, skal du ikke lære vejen til det".


Tak fordi du læste med og del gerne på facebook eller via din mail.

Kærlig hilsen fra Kristian - www.soul-home.dk - Like siden på facebook eller del linket.


Kan du lide denne atrikel? Vil du dele den på facebook?Copyright © Soul-Home.dk

Læs Tao-Tantramassage testimonials her: Testimonials


Andre artiker:
Vejen til oplysning, Egoet, om at tage alt i betragtning og det Spirituelle Ego
Ego identifikation & Turen gennem skoven, den personlige udvikling
Min forklaring til David Deidas: Function Flow Glow video
Forøg din selvkærlighed, mærk dit selvværd vokse og få bedre orgasmer
Forklaring til testimonial fra klient der har fået Tao-tantramassage og undervisning i TFT

Her er en liste med mine værktøjer, uddannelser, kurser, foredrag og lignende jeg har bundet sammen til en yderst effektiv Tao-Tantra Massage Terapi session. Klik her: Mine uddannelser

Kontakt for tidsbestilling

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden