Min baggrund og hvad der driver mig

Den her beskrivelse er nok det der har været sværest at skulle skrive på hele sitet. At søge tilbage i hvorfor det egentlig er, at dette er mit højeste ønske om et arbejde.

Polyamorøs?

Det hele startede nok med at jeg faldt over begrebet "Polyamori", kærlighed til flere. Og fandt ud af at det nok var Polyamorøs jeg var? Har altid været en åben og kærlig person, med mine egne twists. Jeg blev meget forvirret da jeg så engang blev forelsket i en anden kvinde end min faste partner jeg stadig elskede? Jeg var nødt til at være ærlig, både overfor mig selv og min daværende partner. Min ærlighed gjorde at det faste forhold afsluttedes (af min daværende partner).

Ubetinget kærlighed

Nu kan jeg se at dette var noget der så bragte mig til der jeg er idag. At kunne åbne i kærlighed til en masse personer, dog uden et egentligt ønske om at have et fast forhold til dem. Men åbne på en måde så man kan føle ind i dem, give dem en ubetinget kærlighed og derved hjælpe dem til at de kan se sig selv bedre og i et kærligt syn.

Modig eller skør?

Det at give sig i kast med alle mulige Kvinde-problemer og Kvinders følelser og det der har skabt deres liv. Jeg er ikke sikker på hvorfor det er det her jeg vil arbejde med, men jeg kan ikke lade være.
Jeg må være den mest skøre Mand i verden. Hvem vil frivilligt give sig i kast med alle de problemer alverdens kvinder har skrabet sammen gennem et liv? Og så påstå at han kan hjælpe dem? Ja. Det er åbenbart mig. For med alle de fantastiske resultater mine klienter tilbagerapporterer , så må jeg have fat i noget af det der vitterligt virker.
Når jeg får det ene dejlige testimonial efter det andet fra klienter og de bliver ved med at komme tilbage, ja... Så bliver jeg ved med at hjælpe, guide og støtte disse stærke og modige tillidsfulde Kvinder ♥

Sådan er min tilgang

Det jeg så gør er, at hjælpe og guide Kvinder i deres udvikling og på den måde hjælpe dem til at være ægte, så de derved også kan forlang mere ægthed og nærvær af deres partner eller kommende partner.

Hvad med mine egne ønsker og behov?

Jeg selv ønsker at udvikle mig til at blive endnu bedre til det jeg elsker at arbejde med. Jeg bruger en masse tid på selvudvikling og via en masse kurser, uddannelser, øvelser og et hav af bøger, efteruddanner jeg hele tiden mig selv.


Her er en liste med mine værktøjer, uddannelser, kurser, foredrag og lignende jeg har bundet sammen til en yderst effektiv Tao-Tantra Massage Terapi session. For læse om mine uddannelser kan du klikke her: Mine uddannelser

Kontakt for tidsbestilling


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15Kristian Olsvig - Tao-Tantramassør
-Kaali Kristian Olsvig
Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden