Tao-Tantra massage til Kvinder.

Yoni massage & Yoni Mapping. Dearmouring, akupressur.

Efter Tao-Tantra Massage sessionen

De første par minutter efter massage-sessionen bør du ligge og føle ind i alt det der er frigjort i din krop og lettet fra dit sind.
Du vil evt. have følelsen af forløsning og din krop vil eventuelt ryste lidt, og dette er noget helt naturligt vi mennesker har glemt. At ryste når noget bliver frigjort at kroppen. Intet underligt ved disse rysteture, på 2 minutter og op til ca. 10 minutter, efter en session.
Over en kop te, kaffe eller et glas vand (vand er vigtigt efter en session!) taler vi om dine oplevelser og hvad du kan gøre for at undgå nye negative ophobninger i din krop.
Vi aftaler evt. en ny tid til næste session med det samme, og taler om hvad du kan gøre i din hverdag for at blive mere tro mod dig selv og du vil evt. få nogen hjemmeopgaver der vil hjælpe dig i dit nu friere liv. Ja. For du er friere med alle de forløsninger der har været under sessionen. Dette er jeg slet ikke i tvivl om at du også selv ville kunne mærke.

'Den Ultimative Massagebehandling en Kvinde kan få'

En Tao-Tantra massage er en sensuel og nydlesesfuld olie massage af hele kroppen.
En session starter med at vi taler om dine forventninger til massagen, dine grænser og dine eventuelle ønsker.

Ved første session kommer du gennem et fuldt program som kan se ud som beskrevet nedenfor.
(Efterfølgende sessions, med mindst en uges mellemrum, tilpasses med ekstra opmærksomhed på områder hvor der er aktuelle specifikke behov.)

Du vil blive masseret på fødder, tæer, ben, hofter, baller, lænd, ryg, skuldre, arme, hænder, fingre, mave, yoni, bryst, hals og nakke. Intet bliver glemt eller overset. Det vil være fra lette korte strygninger til mere fast massage og lange energistrøg hvor der er behovet for dette.
Du vil blive følt ind i, så du masseres på rette måde hvor du mangler energigennemstrømning.

Du vil blive masseret på akkupressurpunkter der relaterer til de vigtige organer i kroppen. Organer der er vigtigt for dit seksuelle liv.
Dine meridianbaner (energibaner i kroppen) vil blive masseret og du vil få et energiløft af denne massage.

Inkluderet i denne Tao-Tantra massage er Yoni Massage/Yoni Mapping og Dearmouring

Læs om Yoni Massage og Yoni Mapping ved at klikke på teksten her.
Her kan du læse om Dearmouring der både kan udføres udvendigt på kroppen og indvendigt i Yoni. Kort beskrevet er Dearmouring en forløsning af følelsesmæssige myoser.

Efter en Yoni massage og dearmouring

Du vil føle en langt højere sensitivitet og nydelse ved vaginal sex, da du ikke længere vil have de følelsesløse eller ømme områder i Yoni. Især din livmodermund vil være sensitiv på en helt ny og behagelig måde og vil kunne give dig fantastiske og dybe livmoderorgasmer.
En Tao-Tantra massage session kan også have disse gode bivirkninger på dig og dit liv: Bedre sexlyst, mere frihed, større tillid til partner, større selvtillid og mere energi i din gladere hverdag. Alt dette og meget mere er resultater jeg ofte hører fra andre klienter.

Jeg tilbyder Tao-Tantramassage til kvinder, da kvinder er mit interesseområde, det jeg har lagt vægt på i min uddannelse, og fordi Kvinder insitinktivt ved der er mere i livet end bare traditionel friktions-sex.
(Dog vil jeg henvise mænd til min gode kvindelige kollega.)

Ved Yoni-massage bruger jeg ikke nødvendigvis lingam (penis) til massage af yoni.
Hvis klienten, som en del af massagen/behandlingen, ønsker massage af yoni med lingam, og jeg ikke føler at det er 100% ok, er det mig der afgør om der bruges lingam eller ej.

Hvorfor bruges der Lingam til massage af Yoni?

Der er flere grunde til det. Mandens Lingam har en anden energi end fingre eller en dildo kan levere. Denne energi kan bruges helende og helbredende.
Lingam kan også bruges "ikke helende" f.eks. hvis manden vil frigøres fra hans stress (dette kan f.eks. ske ved ejakulation). Dette "release" af hans stress overføres til kvindens Yoni. Dette er ikke sundt for kvinden.
En anden grund til at bruge Lingam kan være at finger simpelthen ikke kan nå langt nok ind i Yoni. Kvinders Yoni er af forskellige størrelser, bredder og dybder og fleksibiliteten kan ligså være forskellig og nogen gange kan det være svært at nå områder af Yoni der skal behandles.

Under en Tao-Tantra massage eller den del der hedder Yoni-massage, kan det ske at klienten skifter mening m.h.t. om de vil have massage med lingam eller ej. Hvis meningen ændres under massagen bør klienten selvfølgelig give mig besked herom.

Ved brug af Lingam til massage af klientens Yoni benyttes selvfølgelig og altid kondom!

Yoni er sanskrit for kvindens kønsorganer (Vulva/Vagina)
Lingam er sanskrit for mandens kønsorganer (Penis)

Tilvalg til massagesession: Anal dearmoring

Analt kan der være ophobet en masse frygt, angst, selvværdsproblemer og meget andet der kan blokere for din frie cirkulation af seksuelle energier. Disse blokeringer kan fjernes ved dearmoring på samme måde som ved indvendig dearmoring af Yoni. Mange har forsøgt sig med analsex og droppet det da det gjorde for ondt eller der var ubehag forbundet med denne form for sex. Ofte kan ubehaget fjernes ved dearmoringen og efterfølgende være yderst nydelsesfuldt og analorgasmer vil eventuelt kunne opnås efterfølgende. Analorgasmer føles på en helt anden måde end klitorisorgasmer eller g-punktsorgasmer som nok anses som de to almindeligste orgasmetyper kvinder opnår.
Som regel er anal dearmoring et tilvalg tilbagevendende klienter har mulighed for at få. De er tilbagevendende og har bl.a. derved vist tillid til behandlinger jeg udfører og er nysgerrige på endnu mere nydelse.

Sikkerhed & hygiejne:

Ved Yoni-massage (og ved evt. anal dearmering) af klienter bruger jeg altid latexhandsker. Af sikkerhed for den aktuelle klient, min egen sikkerheds skyld, og selvfølgelig også de andre klienters sikkerhed.
At bruge latexhandsker til en Yoni-massage kan måske opfattes som en distancering, men det må klienten altså tage med og forstå som en påskyndelse af klientens sikkerhed og sundhed.


To Soul-Home Tao Tantramassageterapi sessioner er aldrig helt ens,
da der fra session til session er forandringer i klientens behov


Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt

Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden