Klienttestimonials, side 10


Om testimonial fra "B":

Den først mail jeg fik fra "B" var stort set kun et spørgsmål om "Hvor dybt jeg kunne arbejde?", i forhold til at hun havde prøvet tantra massage nogen gange, men syntes der manglede dybde. Da jeg ikke direkte kunne/ville svare på hvor dybt jeg kunne arbejde i mine sessions, ud over "så dybt det var nødvendigt", startede hun som klient hos mig.

Her er en form for sessiondagbog jeg anbefalede "B" at skrive til sig selv. Jeg spurgte om jeg måtte se hendes dagbog, så jeg kunne følge med i om jeg var på "rette spor" mht. hendes sessions hos mig.

Efter at have modtaget denne personlige dagbog, spurgte jeg om jeg måtte dele den med hele verden. Og det måtte jeg så. De fire første sessions dagbøger er skrevet udelukkende til "B" selv af hende selv. Det var ikke meningen den skulle deles med andre, men det blev den så alligevel med "B's" fulde tilladelse.

Hvis du begynder at læse med her, vil jeg anbefale du læser siden her helt til ende. Her er virkelig mange og dybe forankringer der har påvirket hende gennem hele hendes liv. 1000 tak til "B" for at måtte dele din åbenhed, dine egne erfaringer, dine indsigter og opfattelser/din virkelighed af dine sessions og ikke mindst din ærlighed ud til andre.
"B's" testimonials fortsætter endda på næste side og det er rigtig god læsning om en der er kommet meget langt!

Når jeg selv læser "B's" sessiondagbog igennem kan jeg slet ikke finde ud af hvordan jeg kan vise min taknemmelighed for alt det jeg har måtte få lov til at lære for at kunne hjælpe andre.
Tak Univers.

Kærlig hilsen Kaali Kristian ("Provo-Kristian") - Soul-Home.dkForord fra "B":

For nogle år siden, anbefalede en god veninde mig at prøve at modtage en tantramassage, da hun, efter en lang snak, mente at det kunne være med til at "skubbe" mig lidt i gang igen. Jeg blev ærlig talt lidt stum og måske også lidt forarget over hendes råd, så der skulle gå mere end 1 år før jeg tog mod til mig og bestilte en tid. Det er nok noget af det mest berigende jeg nogen sinde har gjort for mig selv, men trods det at der ved hver massage skete en udvikling, syntes jeg hele tiden at vende tilbage til et kedelig mønster, med dumme negative følelser og "knuder" i maven.

En dag læste jeg om Tao-Tantra, det lød til at være en anden form for massage, hvor massøren arbejdede lidt "dybere".

Endnu en gang skulle der samles lidt mod til, inden jeg skrev til Kristian.

Jeg havde læst at han kunne bruge lingam til yoni-massage, men det ville jeg bestemt vælge fra.

1. session

Det er altid skræmmende første gang man hilser på et menneske som du ved at du skal blotte dig for, men eftersom jeg havde modtaget flere tantra-massager, faldt det mig nok lidt nemmere end for mange andre og vi fik hurtigt afklaret at brugen af lingam IKKE var noget jeg ønskede.

Noget som jeg lider meget af er "knuder/blokeringer" i maven og disse blev der arbejdet godt og dybt med – det var utrolig smertefuldt, men jeg kunne mærke at de kunne løsnes lidt og det var noget helt nyt - selv om de ikke forsvandt. Jeg var meget i tvivl om jeg, bagefter, ønskede en yonimassaage – men Kristian sagde "det skal du", hvilket faktisk var både skræmmende og provokerende. Det gjorde faktisk rigtig ondt og var meget lidt rart, men det syntes at være muligt at løsne op for en masse blokeringer – og det i sig selv var en ny og positiv oplevelse.

2. session

Lidt bange, efter 1 møde, tog jeg ind til Kristian med bevidstheden om at det der første gang havde været så smertefuldt faktisk havde vist sig at have haft en lille god virkning i en periode og det kunne være så dejligt hvis udviklingen kunne fortsætte.

Paradoksalt nok husker jeg ikke så meget hvad vi talte om – men denne gang var det muligt at arbejde videre med mine gener i maveregionen uden at det smertede lige så meget som første gang :-)

Trods det at jeg havde gjort det klart at brugen af lingam ikke var noget jeg brød mig om, blev Kristian ved med at påstå at det ville være en rigtig god ting og at det kunne være med til at løsne endnu mere op og dermed afhjælpe en masse !!

Jeg var slet ikke klar og ønskede det ikke og jeg syntes at han var meget provokerende. Efter endt yonimassage gav han mig, helt uventet, (hvad jeg opfattede som) et ordentligt klask i bagdelen. Jeg ved stadig ikke helt hvorfor !!, men dette klask udløste helt spontant et stort emotionelt udbrud af gråd som jeg var ude af stand til at kontrollere og det at få lov til at græde ud var enormt befriende og et eller andet sted også meget forløsende – 1000 tak for det. Lov mig bare at du ALDRIG gør det igen.

3. session

En rigtig god information, og snak, omkring ego og egobeskyttelse – jeg kan virkelig godt identificere mig med mange af de ting og fik øjnene op for, at det jeg i virkeligheden har gjort er at have bygget et kæmpestort "skjold" op rundt om mig selv udelukkende for beskyttelse – det tror jeg har været en nødvendighed igennem mange år og nu da nogen/noget begynder at pille det fra hinanden, ja så går min krop og hoved helt automatisk i selvforsvar - det er noget jeg skal arbejde med og lære at kontrollere. For, som jeg erfarede ved sidste session, "heler" man allermest op når man er mest sårbar "og uden filter" – men det er bestemt ikke en situation jeg ynder at være i – det er både skræmmende, forvirrende samt udløser en masse vrede og afmagt.

Vedr. dagens massage, ønskede jeg bare at få løst endnu mere op for "knuderne" i maveregionen, da det har vist sig at have en rigtig god effekt :-)

Endnu engang skulle Kristian provokere!!! - for mens alt massage af bagsiden af kroppen foregik på briks, skulle massage af maveregionen pludselig foregå samme sted som hvor der gives yonimassage og det var jo netop det sted hvor jeg var blevet så skræmt forrige gang (skræmt af et klask i bagdelen, med stor forløsende gråd som resultat).

Kristian fortalte (også denne gang) at yonimassage med lingam ville være rigtig godt og "helende" for mig – og guderne må vide af hvilken grund, gav jeg ok til det. Det var ikke fordi jeg syntes at denne massageform var mere effektfuld end alm. Yonimassage – men jeg har fået brudt en kæmpe barriere og det har givet en lille vished om at lingam ikke er "farlig" – tak for det :-)

Nu kan jeg se hvad det er Kristian gør :-) - Han starter med at hele og massere hvad heles kan, hvorefter han skubber til mine grænser hele tiden – lige tilpas nok til at jeg rykker mig mere og mere og samtidig med det, kan jeg mærke at mine parader stille og roligt mindskes. Mine "maveknuder" har nu også øjeblikke hvor de næsten er væk og i dagligdagen føler jeg at have mere overskud samtidig med at humøret er bedre end jeg husker at det har været i lang tid.

Det er dog stadig med en smule ængstelse og forvirring at jeg gør klar til 4 session – for den gode effekt af de første sessions skal og må "overrule" en angst !!

4. session

Først en lille sludder om løst og fast og så startede ham, som jeg nu kalder "provo Kristian" ud med en masse nærgående spørgsmål – jeg svarede på dem så godt og ærligt som jeg kunne, men kan godt mærke at paraderne stadig er oppe – og der er så mange ting som jeg endnu ikke har lyst til/kan at dele med nogen, da det udløser sorg, afmagt, vrede og ængstelse – og disse følelser VIL jeg gerne kunne kontrollere. Men nogen få ting er blevet delt og det føles faktisk helt ok og rigtig rart :-)

Dagens kropsmassage var en dejlig positiv oplevelse – godt nok gør det stadig ondt at få masseret (de tilbagevendende) "knuderne" i maven, men slet ikke lige så meget som tidligere og nu er det også muligt at forbinde smerten med noget der efterfølgende har en god effekt og de fastlåsninger der til stadighed opstår omkring bækkenregionen er det nu også mulig at løsne op for – VIDUNDERLIGT – 1000 tak.

Ved dagens yonimassage kan jeg mærke at der stadig er områder hvor det er meget lidt rart at blive masseret – jeg forstår det nok ikke helt !!!, troede nok at alt var løsnet – men smerte er smerte og normalt er jeg ikke "pivet" når det kommer til fysiske smerter. Når, jeg mener, smerterne bliver for store og langvarige bliver jeg nødt til at sige STOP – men det er ikke altid at "provo Kristian" hører efter og det gør mig faktisk både vred og ked af det – det er lidt af et dilemma for som Kristian siger: "det virker, det må du stole på" og jeg ved det jo faktisk godt, det har jeg jo erfaret – men hvem bryder sig om, når folk ikke høre efter???

Ved afslutningen af dagens session blev jeg faktisk rigtig ked af det og gråd labil – Jeg husker ikke helt hvad der udløste "det pjat" – men forløsende er det og 1000 tak Kristian for at udlåne en skulder man kan græde ud ved når følelserne tager magten – og du gør det helt uden at stille spørgsmål, det er virkelig skønt og det er med til at skabe og opbygge tillid :-)

Hov for resten, kom lige i tanke om at det faktisk er første session hvor jeg virkelig har grinet – det er f...... rart og dejligt og det er jo det man skal!!!! – Grine af det hele :-) - Mere af det, tak :-)

5. session

Det var tid til at Kristian ville vise film, men det var mig ikke muligt at blive fanget af den på dagen – men så alligevel her, dagen efter, efter er der dog noget der har lagret sig.... "Rabbits Hole" - Det er der jeg "ligger og roder rundt" lige nu – lige midt i det største "upside down" kaos – men jeg har fået øje på døren ud derfra så nu er der blot tilbage at finde en måde hvorpå jeg kan komme derhen. (Forklaringen på ovenstående må ligge hos Kristian) – Jeg ved godt at nogen har brug for flere dage før de kan mærke virkningen af hver enkelt session, men for mit vedkommende kan jeg sagtens både mærke og reflektere på det dagen derpå (scary shit)

Der må være flere måder hvorpå disse sessions kan bruges og når man starter tror jeg ikke helt selv man er klar over hvad det er der virker på en`selv – man ved blot at noget må ske, så er det op til hver enkelt kvinde at mærke efter og tage det bedste fra hver session og prøve at få det implementeret – enten i hovedet eller i kroppen, målet må være at disse kan "tale sammen" og blive "et' hele".

Da jeg startede hos Kristian var kroppen næsten "ikke eksisterende / en ødelagt og smertefuld skal" (det ved jeg nu) og det har været nødvendig at adressere den for at kunne begynde at "hele op" – Og det sker meget hurtigt nu, tror jeg.

Det har "so far" været noget af "en rejse" – med rigtig mange grænseoverskridende og smertefulde "redskaber" taget i brug og rigtig mange "kameler der har skullet sluges" – men selv om det i starten føltes som om jeg ikke kunne følge med (og jeg derfor blev rigtig bange, vred og ked af det) er der ALDRIG blevet skubbet mere på end at jeg har kunnet formå at få det implementeret – 1000 1000 tak for det :-)

Nogen, tror jeg, har brug for at få lov at tale ud om deres issues og på den måde få det ud af deres system – Jeg har ikke haft brug for at fortælle så meget, selv om flere issues er blevet italesat – og det er helt ok med mig – men mange af dem har jeg brug for bare at bearbejde, begrave og finde fred med på egen hånd – og det sker mere og mere nu :-)
Den 5 session var meget kropslig og nu begynder krop og hoved mere og mere at følges ad – det er så godt og for mit vedkommende har det været nødvendig at "face" nogle af de ting der tidligere var så ødelæggende – men møde dem på en kontrolleret og "god" måde – Det har Kristian været en stor del af at det har kunnet lade sig gøre - og 1000 tak for det :-) Det aller bedste, for mit vedkommende, ved disse sessions har været ikke at blive ynket når følelserne har taget overhånd – de har bare har fået lov til at komme – uden nogen form for kommentarer eller for dybdegående og borende spørgsmål – Mange tak for det.

Jeg tror ikke at det er muligt at modtage nogle sessions uden at følelserne nogle gange tager overhånd – men de er forløsende og nødvendige hvad end man synes om det eller ikke - og for mit vedkommende noget af en "udfordring" – da jeg ikke bryder mig om grædende/ ynkende kvinder (som jeg siger til Kristian – jeg hader hylende kvinder :-) ) - og nu er jeg sgu selv blevet en` i statistikken :-(

Jeg kan mærke at jeg er ved at være "home safe" nu og blot en eller to sessions mere, burde gøre "tricket" der ligger nok stadig et par "kameler der skal sluges" og så skal det indlærte bare lære at forblive permanent – i det ligger der en udfordring, ved jeg, - men "challenge accepted" – og du har nu ret Kristian: jeg er mere end halvvejs :-)

Jeg ønsker for alle kvinder med store udfordringer, ar på krop og sjæl samt begravede traumer, at de vil påtage sig ansvaret for deres eget ve og vel og opsøge samt modtage denne form for hjælp – selv om det, til tider, gør rigtig ondt. Det er en form for hjælp, støtte og guidning som ingen samtaleterapeuter eller psykologer kan yde.

Dette er mere en opsamling og beskrivelse af hele forløbet "so far" (kan jeg se nu) mere end det er en beskrivelse af 5 session – men ( so be it) det er det der er nødvendig at skrive på nuværende tidspunkt :-)

Og med mindre at noget går helt galt (og det kan det næsten ikke nu) –så skylder jeg Kristian meget mere, og større, tak end ord kan beskrive :-)

6. session

Med 14 dage siden sidste session, burde alt jo være fryd og gammen, eftersom at virkningen i den første tid efter femte session var så mærkbar god.

Men nogen gange sker det at tanker og frygt (det der sker i hovedet "for no reason" og forplanter sig i kroppen) får lov til at tage overhånd - det skal der arbejdes på at kontrollere :-)

I sidste skriv nævnte jeg vidst "Rabbits hole" – det eksisterer virkelig og der er en vej ud, men der skal vidst bare bruges lidt mere end et` forsøg på at nå hen til døren – indtil da, må man "sprælle lidt i nettet"

Man kan vælge at give op, eller man kan arbejde videre, med nye tiltag – Jeg vælger den sidste model.

Kristian er rigtig god og kreativ til at komme op med nogle "hjemmeopgaver", men desværre er det ikke dem alle jeg kan honorere at udføre lige nu – udelukkende pga. angst, afsky og smertefulde erfaringer – "MEN HALLO" – hvad med at arbejde med dem man kan og så få det bedste ud af det !!! – det er måske nøglen til videreudvikling !! – og ingen tvivl om at ansvaret ligger udelukkende hos mig selv.

Jeg er blevet opfordret til at arbejde med yoga og meditation – og er nu startet op, det synes at være super super godt :-)

6 session, gav bl.a. en indsigt i "Love language profile" - Jeg ved ikke om den ene konstellation er bedre end den anden, men jeg kan se det som en kæmpe fordel hvis jeg kunne få "byttet lidt rundt på tingene" – jeg fristes lidt til at tage testen om igen, med den viden jeg har nu, men så ville "outcome" ikke være oprigtigt, så resultatet skal have lov til at stå.

Allermest har jeg lyst til at "hive 6 session ud af kalenderen" og lade som om den aldrig har fundet sted, men, trods det at min krop ikke var helt "gearet" til dagen, så var det endnu engang rigtig lærerigt og jeg mener at have fundet det nøgleord som der virkelig skal arbejdes med – TILLID !! (I alle henseender) og i hele mig.

Når jeg skriver tillid, betyder det ikke at den ikke er til stede eller at alternativet er mistillid – SLET IKKE.
Hvis nogen skulle spørge mig om jeg har tillid til Kristian ville jeg, uden at tøve, svare "ja" – med alle de kræfter og alle de redskaber og al den hjertevarme han øser ud af så kan man ikke andet end at have 100% tillid til at han kun vil sine klienter det allerbedste i alle henseender i en helingsproces - og hvis noget af det er knap så rart, så er det fordi at det er nødvendigt for at kunne bevæge sig videre.
Så langt, så godt :-) - men det sker at selv om jeg har 100% tillid til Kristian og 100% tillid til at der ikke sker noget ondt/dårligt – ja så reagere kroppen, lidt for ofte, modsat - den skal simpelthen lære at give slip på sine parader og sin mistro (opbygget gennem mange år) og det er det jeg bruger rigtig mange kræfter på lige pt. – at få implementeret 100 % tillid både i hoved og krop og når nu der er fokus på det, mon så ikke det kan lade sig gøre ?? !!!!! :-)

Udfordringen til mig selv, inden næste session, må være at komme så meget fra hovedet og ned i kroppen at alt kan lade sig gøre i fuld tillid til at det kun gøres for det gode og det kærlige og at der ingen grund overhovedet er, hverken til være bange, "panikke" eller være i forsvarsposition, lige meget hvad der sker – men bare lade tingene ske i overbevisning om at det kun er for det gode – for jeg har erfaret at når kroppen er afslappet (har tillid), er der (næsten) ikke noget der hverken gør ondt eller er farligt !!!! – tværtimod så er det der at den fredfyldte ro indfinder sig <3 – SÅ FORSTÅ DET DOG KVINDE !!!! – Jeg bliver nødt til at få arrangeret en "date" med mit nervesystem.

Jeg ved ikke om det her giver mening for nogen, jeg ved ikke om det giver mening for Kristian, men det er beskrevet lige som det føles og er muligt – og set tilbage i bakspejlet, var 6 session måske alligevel den mest lærerige og udviklende af dem alle ?? :-)
Jeg kan huske at Kristian i en af de første sessions brugte ordet "kontrol-freak" – det var nok ikke helt skudt ved siden af – men det er et kedeligt udtryk at have siddende på sig, så mon ikke det er ved at være på tide at også det bliver lagt på hylden ??

Jeg er fuld af mod og fortrøstning til at alt nok skal blive godt, men ting tager tid og jeg er til tider lidt utålmodig :-)

En af de bedste opfordringer som Kristian har givet mig, er at reflektere over sessionerne og nedfælde tanker og oplevelser derfra, for på den måde er det meget nemmere at få øje på udviklingen samt få øje på hvad der skal til for at den kan fortsætte – 1000 tak for det - Hvis ikke jeg gjorde det, ville alt bare (en gang imellem) være et stort kaos – men det er det slet ikke, det hele giver jo rigtig god mening.

Det kan godt være at Kristian er glad for og kan bruge bruge et "skriv" fra de forskellige sessions – men den største gave ved at skrive det, giver man sig selv.

I den kommende tid, inden næste session, skal jeg "arbejde videre" med udfordringen til mig selv og så er det bare at håbe på at Kristian vil guide videre næste gang vi ses.

For resten er det lidt sjovt at gå tilbage og læse de tidligere skriv nu – så kan man følge med i hvad der sker. Så giver det jo rigtig god mening når jeg har følt at det har været "1 skridt frem og 2 tilbage" – men det er helt ok og forhåbentlig slut nu fremover :-) og al den tidligere vrede, afmagt og frustration er også ved at fortage sig.

"Crazy visdom" – er et rigtig godt udtryk når Kristians, til tider, utraditionelle arbejdsmetoder bare virker (OG DET GØR DE). Men er det også "Crazy visdom" nogen gange at måtte erfarer at det "at stå i stampe" også kan forekomme (og det må være helt acceptabelt) i en periode og man derfor må se sig nødsaget til at søge efter nye veje hos sig selv for at komme videre - er det også er en del af en udvikling ?? – JEG TROR DET - Mon ikke at det at "stå i stampe" kan forekomme når man udfordres kraftigt på sin angst og nogle grænser skal, og bliver, overskredet – JEG TROR DET :-) - men når først det er sket, er det virkelig "Crazy visdom" i al sin pragt, hemmelighed og magi.

Jeg bryder mig stadig ikke om "hylende" kvinder, men erfaring siger mig nu at det også er med til at hele og udvikle – Det er bare "visdom" :-)

Så kort fortalt (for mit vedkommende) må overskridelse af (for nogen nok små) grænser være lig med at få det uhensigtsmæssige skjold og værn brudt ned lidt efter lidt, for så derefter at kunne starte på en frisk. Jeg har bare måtte indse at jeg behøver hjælp til denne proces.
Det hele er faktisk f...... "Crazy visdom" – det er super, det fungerer og det er ren kærlighed ♡ – Men, men, man kommer ikke sovende til det :-)

Kærlig hilsen "B"

Mail om godkendelse af "B"s færdige testimonial side:

Og her til sidst er så svaret på min mail om den færdige side med min startkommentar kunne godkendes af "B":

Mail fra "B":

Det er første gang at jeg læser alle mine tanker/reflektioner ud I en køre og det er jo helt "vanvittig" læsning!!
Det er faktisk mere privat end jeg I første gang lige havde forudset - men jeg kan se at det er nøjagtig som det har været - det er da lidt tankevækkende?
Det er "scarry shit" at det til tider går lidt op og ned selvom at der samtidig føles en kontinuerlig positiv udvkling!!

- Du må gerne ligge det ud, håber blot ikke at nogen bliver skræmt - for man skal virkelig ville det, tro på det, samt kunne mærke udviklingen nogen gange for at turde fortsætte.

KH "B"

Min eneste kommentar er: Hvis nogen bliver "skræmt væk" fra sessions hos mig er de ikke klar og jeg arbejder jo "kun så dybt det er nødvendigt".
Og igen, 1000 tak for det :)

Kærlig hilsen Kristian


Testimonials fra "B" fortsættes på næste side: Testimonials side 11


Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden