Klienttestimonials, side 11


Testimonial fra "B": (Fortsat fra Testimonials side 10 )

Gå til Testimonials side 10 for at læse forhistorien og forord fra "B"

7. session

Som tidligere sagt, så elsker jeg den ro der indfinder sig i kroppen efter endt massage – og så gør det ikke noget at det ikke altid er helt smertefrit og rart mens det står på, for virkningen er så mærkbar god bagefter – Jeg har endnu til gode at få lov til at slippe 100 % af med frygten "but I am getting there" :-) Bedre og bedre bliver det for hver gang :-)

Ved dagens massage "trigger" Kristian mig igen - bedst som jeg tror at vi er færdige og jeg begynder at lade virkningen gøre sit indtog, fortsætter han !!!!! – Hvorfor nu det??

Som tidligere beskrevet, skubber Kristian mere og mere til mig og det virker sgu – det tvinger mig til at tage rigtig mange ting op til revision og erkende hvor "stærk" jeg egentlig er, selv når han udfordrer mig på områder som jeg slet ikke troede at jeg kunne magte. "Det er crazy crazy wisdom"

Det er det der fungerer for mig - når jeg udfordres og provokeres lige til kanten af hvad jeg tror og mener jeg kan holde til, så står spørgsmålene "i kø" for at blive besvaret og jo flere svar der dukker op, jo mere slipper de negative følelser sit tag i mig og jo mere glad, modig, stærk og fri føler jeg at jeg bliver :-)

Et ordsprog jeg meget længe har været nødt til at leve efter lyder sådan. "You never know how strong you are, until beeing strong is the only choice you have" Nu kan det også udtrykkes på en anden/ ny måde : "You never know how strong you are until you are capable of showing vulnerability as well as strenghth"

Det har rent faktisk vist sig - til tider at få lov til at være sårbar også har været det der har givet mig mere styrke, mod og glæde samt en følelse af frihed i hverdagen.

Gad nok vide om Kristian overhovedet har nogen anelse om de positive virkninger som alle hans stupide handlinger kan have på en person (jeg tror det ikke altid) – udelukkende fordi at hver session bringer ny erfaring med sig og er med til at "hele op" på en meget mærkværdig og udefinerbar måde.

1000 tak for hjælpen Kristian, tak for dig og dine, til tider, meget utraditionelle arbejdsmetoder. Du er stadig rigtig provokerende og til tider meget grænseoverskridende, men men men..... sikken en transformation der sker.


I mailen til mig med "B's" testimonial ang. Session 8 skriver "B":

"Nu har tastaturet endnu engang valgte at placere sig under mine hænder - for at få seneste session ned på skrift.
Det fungere nemlig sådan (for mig altså) at når først tankerne, refleksionerne og oplevelserne har lagret sig, så bliver jeg nødt til at skrive det ned - det giver så meget mere mening og en større forståelse :-) Så for mig er det ren terapi og hjælp til selvhjælp.

Og endnu engang undskyld at du bliver bombarderet med mine lange mails - Thats life :-) - og som sagt tidligere, så fungerer det bedst, når tingene bliver skrevet hurtigt (det er nemlig muligt) - både når det er skidt og når det er godt.

Jeg kan faktisk ikke undgå at bemærke hvor mange smileys jeg helt automatisk nu bruger i mine “skriv" - det er sgu da lige til at grine af og noget tankevækkende - men de har deres berettigelse hver og en."

Kh. B


8. session

Der er kun gået en uge siden sidste session, men det føltes rigtigt at lade 2 sessions ligge meget tæt på hinanden. Jeg har været rigtig meget "ovenpå" imellem de 2 sidste sessions og har brugt noget tid på at fundere over hvordan en session kan se ud, for at få den bedst tænkelige virkning. Det er også noget af det ansvar man må påtage sig, som klient hos Kristian, i starten er man højst sandsynlig ikke i stand til det – man skriger bare på hjælp og "håber på" at han løser alle dine problemer med et "trylleslag" – det sker ikke, men han guider og giver nogle hints, der kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv – og så må det tage den tid det tar`.

Jeg ville at 8 session skulle starte med massagedelen – uden at en masse information skulle have lov til "at fylde hele skærmen" og derefter ville jeg gerne se slutningen af en film som vi havde startet på tidligere i forløbet (den var på daværende tidspunkt bare ikke brugbar) – men nu havde jeg brug for at få slutningen :-) (og den gav rigtig god mening)

Massagen var dejlig, rolig og god, det var muligt at slappe helt af og virkningen var nøjagtig som jeg havde håbet på – total ro- og på nær på et par enkelte områder også helt "ufarlig".

Det er dog lidt skræmmende at der dukkede 2 kæmpe issues op her – issues som jeg, inderst inde, godt vidste eksisterede men som på det seneste ikke har fyldt så meget i mit liv – og det ene af dem kommer aldrig til det igen :-)

Det første er at jeg ikke bryder mig om at min hals bliver blokeret og trykket på (det er vildt ubehageligt, meget skræmmende og jeg føler at jeg bliver kvalt), det vækker nogle rigtig dårlige minder (første gang jeg indrømmer det :-( ), men det er ligegyldigt for det behøves ikke at skulle ske igen, så det har jeg bestemt mig for "at arkivere lodret" (det er nogen gange nødvendigt)

Jeg skrev også tidligere at det ikke er alt det man frygter, jeg tror der nødvendigvis skal "helbredes" – og da slet ikke ved at blive konfronteret med det igen !!! Den tro holder jeg fast i.

Det andet issue er at jeg ikke bryder mig om at blive fastholdt/låst (fysisk) i min evne til at være "fri" (kunne bevæge mig) og kunne fighte/undslippe – det er noget der skal arbejdes noget med, for det tror jeg ikke man kan/skal slippe uden om i et almindeligt liv – og den gene vil jeg ikke på sigt være hæmmet af. Den eneste "læremester" jeg tør lægge ansvaret over på for at få løst dette problem sammen med mig må være Kristian (det er tillid så det vil noget), men jeg skal selv være klar til at "kæmpe med" – og det er jeg ikke endnu.

Det er blevet tid til at tage en "time out" der er sket så meget godt og jeg kan nu navigere rundt i, arbejde med det og forstå det uden at føle mig frustreret og afmægtig – Jeg ved ikke hvordan jeg kan/skal forklare det og jeg ved heller ikke hvordan jeg kan takke Kristian nok, men sådan er det - Og mit humør og lysten "til at leve livet" er steget meget, meget , meget markant :-) (her skal man ikke tro at jeg på noget tidspunkt ikke har haft lyst til at leve) – jeg har blot været handlingslammet, modløs og trist)

Selvfølgelig begyndte jeg også at "hyle" (græde) under denne session, men det var befriende og forløsende tårer – tårer der fortalte at jeg er på helt rette vej og "that everything is gonna be allright" :-) På et tidligere tidspunkt anbefalede Kristian at vi skulle lave en session hvor jeg bare skulle "hyle" under hele sessionen – men "fuck nej" – det ligger ikke til en’ der hader at græde – men endnu en gang tak Kristian for ikke at tage dig af det og være ynkende :-)

Jeg har op til nu været (og er nok stadig) noget forvirret, for jeg havde den forståelse at der kun fandtes et`"rabbits hole" og bare man kom ud af det, så burde alt være "fryd og gammen", men i session 8 erfarede jeg at der kan findes adskillige "rabbits hole's" og så giver det hele så meget mere mening.
Jeg er kommet ud af nogle af dem, men der er stadig et par stykker hvor jeg ligger og roder rundt – og det kan jeg godt leve med for nu :-)

I forhold til hvor jeg var da jeg startede hos Kristian er der sket så meget godt og positivt og jeg føler nu at jeg er i stand til udnytte en masse "glemte" ressourcer og arbejde videre derfra og ikke mindst være GLAD – Hjælp til selvhjælp :-) Og undskyld Kristian at du nogle gange har måttet stå model til nogle "verbale og skriftlige tæv" :-)

Jeg har tidligere anbefalet kvinder med "en masse issues og grimme ting gemt i bagagen" at modtage den hjælp som Kristian kan tilbyde – Anbefalingen kan ikke være større end nu, men gør jer klart at det koster blod sved og tårer samt "hårdt" arbejde, og det har også den pris at man får indsigt i hele ens liv (både godt og skidt) også noget af det man troede var gemt langt nede i rygsækken – men HALLO.... Det skal ikke gemmes væk, det skal op til overfladen og så må MAN SELV tage stilling til hvad man ønsker at gøre ved det.

Jeg har nu brug for en "Kristian-pause" (på tja, jeg ved ikke hvor længe, en 3-4-5 uger måske) men når jeg føler mig klar til at "fighte" lidt flere issues, så håber jeg også at Kristian er klar og så bliver det, sandsynligvis, med markant meget mere styrke og mod end det var til at starte med – sådan føles det :-) - Og nu kan jeg selv være med til at tage ansvar (i modsætning til starten)

Nu "forærer" jeg nok noget af løsningen væk :-) - men kodeordet er: citat Kristian - TILGIVELSE :-) mange kvinder, tror jeg, er rigtig gode til at bebrejde sig selv (og andre) for deres traumer (mig selv ikke mindst) – men noget af løsningen er at give slip på bebrejdelserne, tilgive og komme videre. Hvad der tidligere er sket i ens liv står ikke til at ændre, så lad være med at bruge krudt på det. LIFE IS BEAUTIFUL - Lev det, elsk det, nyd det – det har jeg tænkt mig <3

Man kan, må og skal aldrig prøve at løbe fra sin fortid, den er en del af dig - Det gælder vist bare om at "slutte fred med den" - Men derimod kan man sikre sig, og arbejde på, at tidligere negative oplevelser, erfaringer samt "dårlige mønstrer" ikke bliver en del af din fremtid.

Kærlig hilsen "B"

Testimonial fra "B": (Fortsat fra Testimonials side 10 )

Gå til Testimonials side 10 for at læse forhistorien og forord fra "B"

Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden