Klienttestimonials, side 12


Testimonial fra "B": (Fortsat fra Testimonials side 11 )

Gå til Testimonials side 10 for at læse forhistorien og forord fra "B"

Klippet fra "B's" mail:

Det er lidt vildt når der synes at ske store ryk I udviklingen, at det føles rigtigt, og nemt, at skrive et "notat til dagbogen". - Kh. "B"

Session nr. ? (Hvem tæller længere?)

Endnu "ET LILLE SKRIV"

Sidder lidt og tænker tilbage på dengang (for en menneskealder siden!?) hvor min "ikke eksisterende" krop og mit "stakkels hoved" – prøvede at fortælle mig at det var på tide at søge efter noget hjælp, hvis ikke resten af mit liv skulle gå i 1000 stykker.

Jeg havde, som tidligere fortalt, stiftet bekendtskab med tantramassage og fornemmede godt at her var noget der kunne være med til at afhjælpe nogle issues – men det var ligesom ikke helt nok til at udbedre "skaderne", der skulle noget mere til – der skulle åbenbart arbejdes dybere?

Det må være "hele universet" der dengang gik sammen således at jeg fandt netop det sted, Soul-Home samt Kristian, hvor det skulle blive muligt at påbegynde en opheling.
Nu skriver jeg "ikke eksisterende" krop – sådan føltes det dengang, men den var langtfra "ikke eksisterende", den var bare utrolig bange og havde nok derfor valgt at lukke ned??
Hvis man kan tale om "engle og dæmoner" var jeg nok i starten fyldt af 95% dæmoner og 5% engle – men i dag tror jeg at fordelingen mere er 85% engle og 15% dæmoner og de sidste 15% har jeg også tænkt mig at komme af med ? - og det "fede" ved det er, at jeg nu udmærket godt ved hvad det er der skal arbejdes med for fortsat at kunne videreudvikle.

Det mærkværdige er dog også at jeg har en fornemmelse af at man, måske, aldrig "kommer helt i hus" med sine issues, for der vil med garanti altid dukke nogle nye op !!! – men så må de bare tages ind og accepteres, for derefter at blive bearbejdet – og jo klogere man bliver på sig selv og jo længere man "tør" fortsætte i forløbet, jo mere bliver man i stand til at problemløse på egen hånd.

Det har været den vildeste rejse jeg har begivet mig ud på og guderne skal vide at jeg mange gange, i forløbet, har været ved at give op – men det har været det hele værd, gang på gang og på en kærlig måde, at blive guidet (både verbalt og fysisk) således at det nu føles som "det eneste rigtige" – trods angst, gråd, afmagt samt skæld ud (fra begge sider) og en hel masser latter?

Jeg er langt fra, i dag, den kvinde der startede med at skrive testimonials – men guderne skal vide (selvom jeg har svært ved at genkende hende) at jeg respektere og elsker hende for hendes mod til at tage ansvaret for sit eget liv på sig <3

Session nummer??
Jeg koncentrerer mig ikke længere om hvor mange sessions jeg har tilbragt sammen med Kristian – det er ikke længere aktuelt/vigtigt at holde styr på det.
Det vigtigste nu er bare at fortsætte med at arbejde med mig selv ud i alt det der synes som en nødvendighed for hele tiden at være i bevægelse med hvad der nu engang føles levende, rigtigt og healende – og så længe jeg kan mærke at jeg er i bevægelse og så længe Kristian kan bidrage med noget jeg kan bruge til at videreudvikle mig selv så længe håber jeg på at vi kan samarbejde.

Det er meget individuelt, vil jeg mene, hvor stort ens behov er for guidning og hjælp og lige så individuelt hvad man synes er en nødvendighed - og jeg formoder at mange ville have stoppet for længe siden, med den fornemmelse at alt nu var godt – Og så er det jo super fint – nogen ville måske, for længe siden, have været løbet skrigende væk – til dem er der kun at sige "op på hesten igen" <3

Det er ikke "et must" for mig at fortælle hvad der arbejdes med og hvad der røre på sig og føles som en nødvendighed lige nu, men et godt bud på at beskrive det vil være: "hvor der før var mørkt, er der nu lyst" – eller " hvor der før var ebbe er der nu flod" etc. ect.
Det må være meget rammende at sige at et helt nyt spirende liv har set dagens lys – og fremtiden synes at komme til at indeholde en masse nyt og udfordrende mht fortsat at arbejde videre ud i det spirituelle og ligeså arbejde videre med det der i starten var så ødelagt at det næsten synes som en umulighed at samle sammen på det igen.

Når jeg skal forsøge at sætte mig ind i hvordan dette forløb må have været for Kristian – må det have været som at starte med at arbejde med en 1 klasses elev og så frem til nu hvor man kan skimte afgangseksamen !!!! – og det er helt utroligt at en terapeut/massør der synes mest vant til at arbejde med "de ældre årgange"/"dem med for længst indgroede og dybe issues " også har den evne/empati samt tålmodighed til at kunne undervise "de små" på en måde så de kommer hele vejen igennem – uden at blive tabt på halvvejen <3

1000 tak Kristian for din store tålmodighed og vilje til at guide i netop det tempo der skal til.

Kærlig hilsen "B"

Testimonial fra "B": (Fortsat fra Testimonials side 11 )

Gå til Testimonials side 10 for at læse forhistorien og forord fra "B"

Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden