Klienttestimonials, side 13


Testimonial fra en klient der fik:
Tao-Tantramassage, Yonimassage og lidt "hjemmeopgaver"


Hej Kristian

Tak for sidst!

Jeg ankom en smule nervøs til Skotteparken. Dejligt at vi relativt hurtigt fik sporet os ind på hinanden. Du er dygtig til at skabe det rum der skal til, for at man i hvert fald får samlet mod til at lægge sig på briksen.

Det var en noget anderledes tantra massage end jeg havde modtaget før.
Jeg tror at du ret hurtigt kunne fornemme at jeg måske ikke var helt så klar og modtagelig som jeg selv troede.
Det var hårdt at få bearbejdet sine skjolde, men meget forløsende. Jeg har siden sessionen været noget øm omkring mit bækken, som du jo arbejde en del på. Jeg er blevet meget mere opmærksom på at slappe af i numsen når jeg går.
Jeg vidste slet ikke at jeg var så anspændt der. Ingen tvivl om at mit underliv er indkapslet i et eller andet uheldigt.
Jeg tror at det område er en slags løg, og nu har du hjulpet mig af med første lag. Næste gang kan der formentlig arbejdes noget dybere.

Mit højre bryst får hver dag en kæletur som du beordrede :-) - Det ser faktisk allerede lidt anerledes ud. Det har fået lidt mere kulør. Kærlighed er stærk medicin [??]

Yonimassagen var helt særlig.
Det var dejligt at du tog dig tiden til at trykke på alle mine "Sesam, sesam luk dig op!" knapper før du "trådte" ind i mit tempel :-) - Jeg befandt mig ret hurtigt i en trancelignende tilstand.
Din blide stimulering gjorde at du ret let kunne få lov at arbejde med ømskindede områder med den anden hånd. Du læste mig godt, og hjalp mig til at åbne endnu mere op, så massagen kunne gå endnu dybere også under denne massage var jeg lidt mere tilknappet end først antaget.
Det undrede mig bagefter at jeg næsten ikke havet sagt lyde eller småvredet mig undervejs.
Det var nemlig virkelig nydelsesfyldt og forløsende på samme tid. Det var bare som om jeg ikke rigtig kunne give slip. Igen er der nok tale om første lag på et løg, der nu er skrællet af.

Det kram du gav mig lige efter yonimassagen var guld værd. Jeg var lige ved at græde, og fik nok derfor lyst til at kramme dig tilbage, som du besvarede ved at holde mig endnu mere tæt.
Tak for det! Det gav mig en dejlig følelese af tryghed!

Faktisk har jeg ikke så meget at sige, end at jeg har en god fornemmelse ifht at det er starten på noget godt, og at jeg glæder mig til næste session - og jeg er SÅ nysgerrig efter at se hvad du hitter på :-)

Nu er vi over midnat, så du skal da lige have et stort til lykke med det der unævnlige tal.
Må det regne med kager og meget lange varme kram over dig hele dagen :-)

Kærlig hilsen
I.


Testimonial fra "I." der fik:
Tao-Tantramassage, Yonimassage og lidt flere "hjemmeopgaver"


Hej Kristian

Jeg forlod dig med en dejlig følelse i kroppen efter 2. session.

Jeg følte mig ikke høj, men mere "løsnet op for" - og jeg bemærkede straks at jeg har rettet mig helt op når jeg går.
Jeg ser opad og fremad. Istedet for indad og nedad. Det gik op for mig - før jeg nåede busstoppetstedet - at mit mindset er ændret.
Jeg bobler af overskud, simpelthen fordi jeg vælger at have det.
Det er fantastisk når selvindsigt endelig bliver vendt fra pilleri i ens egen meget fascinerenede lille navle, til selvudsigt, som i mangel af et bedre ord, vel meget godt dækker definitionen af pludselig at være i stand til at koncentrere sig om hvordan man kan bidrage til fællesskabet. Det er et fedt udgangspunkt at have!

Min krop larmer stadig, men støjen har flyttet sig. Den gælder stadig underlivet.

Jeg har en meget dump og tung følelse i og op fra mit haleben. Der er noget der trykker gevaldigt. Det gør ikke ondt, men føles underligt. Tilgengæld er mine hofter en smule mere smidige. Jeg knager ikke nær så meget hvis jeg ligger i frøstilling.

Når mine sammenhæftninger foran på skulderen/brystet bliver aktiveret. Bliver jeg tæt på utilpas, især hvis jeg har en tung rygsæk på.
Du fik sat gang i et eller andet der skal ud der, helt sikkert!

Jeg sørger for at ryste røven flere gange dagligt. Sjovt nok især når jeg skal til at koncentrere mig om et eller andet. Her ser man ellers ofte at folk forsøger at løsne skuldre, men jeg skal altså løsne bagdel :-)

Fuck, det er jo bare massage tænker jeg............. en del af mig skriger "Yes!" ved tanken om at jeg skal en tur forbi dig snart igen. Den del der ved at dine sessions er SÅ sunde for mig, og et der er gang i en rigtig god proces.

Anden halvdel af mig ryster af angst for hvad der gemmer sig under næste lag af mit løg. Jeg ved aldrig rigtig hvad der sker.
Jeg kan bare mærke at det går dybere for hver gang, og tanken om hvad der bliver forløst kan - underligt nok virke lidt skræmmende. Hvorfor mon? Når det er løsnet er det jo på vej væk......hmmmm

Jeg tænker at der skal gå to uger mellem seneste og næste session.
Jeg begynder at blive lidt nervøs ved tanken om at skulle ud til dig igen, så jeg har lige brug for en rask lille overspringshandling tror jeg ... ha ha :-)

Kærlig hilsen
I.


Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden