Klienttestimonials, side 15


Testimonial fra "I" der fik:
Tao-Tantramassage, Yonimassage og vigtigt: hun har reflekteret og skrevet en dagdog


Hej Kristian

Der er nu gået en del uger siden jeg var hos dig sidst.

Jeg har skrevet lidt ned hver dag siden, så jeg hvad hvad der har fyldt de enkelte dage, og så jeg selv kan se den udvikling der er sket.

Når jeg ser på dagenes beskrivelser forstår jeg næsten ikke hvad det er jeg har skrevet, for følelserne er væk nu - og så er det faktisk svært at huske at de har eksisteret i virkeligheden. Det lyder underligt. Men viser jo egentlig blot at vores erindring er bundet op på følelser, at følelser kan ændres - og at ens opfattelse af hvad der er sandt og virkeligt kan ændres. Altså hvis følelsen omkring et traume ændres til noget positivt, eller hvis energien der er bundet op på følelsen ændres til kærlighed....Ja, så eksistere traumet faktisk ikke mere.
Det var 4. Gang jeg var hos dig, og stadig kun begyndelsen på en lang rejse.

Jeg har altid ment at selvudvikling - under uheldige omstændigheder -  kan gøre en person mere egoistisk, at man bliver selvforherligende, egenrådig og snævertsynet - og kun kan se tingene omkring sin egen navle. Jeg tænker desværre stadig sådan om mange selvudviklingsmetoder. Der er nok ikke noget i vejen med metoderne. Men de kan nok anvendes bedre.

Dine metoder........Alt hvad du gør og er ..........handler om kærlighed...........du lader kærlighed strømme igennem dig når du er i kontakt med en klient, og du hjælper din klient til at kunne modtage og endnu vigtigere, omsætte kærligheden.

Helt personligt har denne seneste session åbnet mine øjne for at, ja, jeg henter god energi fra min familie, arbejde, og omgivelser i almindelighed. Men jeg er ikke længere afhængig af at mine omgivelser tilvejebringer den energi som jeg har brug for. DEN KOMMER INDE FRA MIG SELV..........jeg har fået et punkt dybt inde i min mave/underliv hvorfra det vælter frem med energi.

Nogle gange bobler jeg helt over af glæde og begynder at græde. Denne nye følelse er vistnok selvkærlighed.
Jeg anede ikke at jeg manglede den, men der er en stor forskel nu hvor jeg har den. Det sjove er, at selvom følelsen er overvældende, så kan jeg mærke at den er toppen af isbjerget. Der er plads til meget mere.
Det arbejder vi på næste gang, og næste gang og........ :-) - det betyder også at jeg ikke i helt så stor grad, omend dog stadig, lader mig påvirke i negativ retning af mine omgivelser.
Det er en fantastisk følelse. Dette er ikke sådan at jeg bliver ligeglad (der hvor egoet går ind og beskytter mod negative energier, og gør det ved at indtage at position af ligegyldighed) - når jeg mærker negative energi bliver jeg fyldt med kærlighed.

Det lyder syret I know, men det er rigtigt. Jeg kan stadig mærke at egoet titter frem og forsøger at kaste et skjold, og nogle gange kan jeg ikke styre det, men nu kan jeg mærke når det sker. Huuuuuge step :-)

Kropsmassagen du gav mig denne gang husker jeg ikke konkret. Det handler ikke længere så meget om hvor du arbejder på min krop, men mere hvor du får flyttet energien hen - så det kan bruges det sted hvor det er nødvendigt. Jeg er blevet meget mere opmærksom på disse energi-rokeringer, også i det daglige. Det er fedt!

Yonimassagen husker jeg derimod ret klart. Du arbejde med ømme punkter. Denne gang følte jeg mig så afslappet og tryg, så jeg var i stand til - ved en ret stor aktiv kraftanstrengelse kan jeg huske - at give lidt mere slip, at trække vejret dybere og give mere los.
Det betød at du kunne arbejde meget dybere og det hele endte med en enorm energiudladning (ikke en orgasme) hvor jeg efterfølgende lå og rystede og klaprede tænder. Godt at du pakkede mig ind i tæppet og holdt om mig mens det stod på! Ingen tvivl om at det var låget til mit allervigtigste og inderste selv der blev lettet på der.

I ugerne efter har jeg været enormt forvirret og "lost". Når der bliver ændret på ens opfattelse af sig selv på den måde, sker der altså ting og sager.. ens virkelighed føles anderledes, og derfor er beslutninger der er omfattede af den forrige virkelighed nu HELT forkerte, i hvert fald indtil man er faldet ned igen og har vænnet sig til sin nye selvfølelse. Jeg har før hørt at folk bliver skilt, skifter job og lign efter en god tantramassage. Nu ved jeg hvorfor :-)

Ingen af os ved vist helt hvad en session hos dig indebærer, så det er altid med en vis portion spænding og en mega portion nysgerrighed jeg dukker op. Jeg glæder mig voldsomt til næste gang. Det bliver vist en omgang tft/matrix reimprinting, så hovedet lige kan blive rystet lidt på plads før næste massage.

Tak for dig Kristian! :-)

Kærlig hilsen I.

Mine kommentarer til dette testimonial må være at "I." er på rette spor, og hun har øget hendes selvkærlighed.
Og at det ikke er "Egoet" der er en fjende, men "egoets beskyttelse" og "egoets beskyttelsesmekanismer" der er fjenden.
"Egoet selv" vil være den vigtigste i verden for dig, det prøver at beskytte dig mod alverdens ting der kan dig til at føle "Det var vist en dårlig ide, så jeg må hellere passe på min 'Person' ved at bygge disse beskyttelser op".
Det er disse beskyttelser der der skal brydes ned, da det får enhver person til at fremstå 'falsk'.
Hvis du vil være mere 'ægte' overfor andre og ikke mindst dig selv, kan disse beskyttelser brydes ned på flere måder, hvoraf selvkærlighed er en af dem, og jeg kan undervise dig i at bryde dem ned via TFT og Matrix Reimprinting. Læs mere under menupunktet --> "TFT/EFT, Matrix Reimprinting Terapi" der findes i menuen, eller klik på dette link.

Kærlig hilsen Kaali Kristian.Testimonial fra "I." der fik:
Tao-Tantramassage, Yonimassage og lidt terapi-opgaver


Hej Kristian

Tak for sidst! Som altid en fornøjelse.

Det er nu 5 - 6 uger siden jeg var til min seneste tantramassage hos dig.

Denne gang uden konkret behandlingsøjemed - mere sådan en slags serviceeftersyn. Hvad rører sig i krop og sind netop nu.

Det var en særlig oplevelse at være - næsten :-) - helt åben for inspiration.

Du fandt som sædvanlig flere ømme punkter, der som altid hænger sammen med, eller rettere er skabt af sindets udfordringer.

Du havde fat i mit mellemgulv, jeg krøllede helt sammen i smerte selvom du var forsigtig. Til sidst fik du åbnet for den gode energi i mig igen, og jeg kunne slappe af under din behandling.

Jeg får altid kolde fødder når du skal i gang med massagen, og du fortalte om egoet der bliver bange. Sjovt :-)

Jeg undres stadig over hvor afsindig dygtig du er til at finde nøjagtig det sted der trænger til kærlighed.

Jeg fik yoni massage denne gang, og før du begyndte blev jeg frygteligt nervøs. Jeg har jo ellers prøvet det flere gange før???? Mystisk. Du tog det alvorligt og fik talt mig til ro.

Jeg forsøgte at holde øjnene åbne under massagen som du bad mig om, for at jeg kunne lukke alting ind. Det var lidt svært og jeg blev lidt genert, men du fik mig fint igennem.

I dagene efter var jeg frygteligt træt, så pludselig fik jeg et mega energiboost, og fik den sædvanlige - efter dine massager - oprydnings/-udrydningstrang, og det gælder ALT. Mand, børn, job, hjem...........og sind.....det er som om alt andet skal ryddes op, før man finder ud af at meget af "rodet" kommer fra ens eget hoved.

For hver gang jeg kommer hos dig, ser jeg mere og mere tydeligt, at jeg selv vælger hvordan jeg vil se på den verden som er lige nu. Alting er præcis som det skal være..........på en eller anden måde, uanset hvad - og for hver gang jeg har været hos dig, tror jeg at NU har jeg set lyset og fundet min plads i det hele. Det har jeg også......måske.....lige nu - jeg er i hvert fald der hvor jeg skal være lige nu, og jeg øver mig i at nyde netop det.

Orv, det blev lidt dybt......men det er sådan det er.

Jeg glæder mig til vores næste møde. Hver gang føres jeg roligt videre, gennemgår i rivende udvikling i ugerne efter - og lander blødt. Hvor mon jeg lander næste gang? :-)

Kærlig hilsen
I.


Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden