Klienttestimonials, side 5


Testimonial fra klient:

Kære Kristian.
Jeg modtog din dejlige massage for 2 dag siden, og jeg er stadig høj...
Føler mig stadig så opfyldt af energi og liv, kærlighed og tro på, at jeg kan komme videre med det, der er mine problemområder, som især handler om manglende følsomhed og evne til at få orgasme under samleje.

Jeg har ikke prøvet Tao Tantramassage før - og det var med noget bævende hjerte, at jeg kom til dit sted, for jeg vidste jo, at jeg skulle blotte mig selv og det, der ligger mig på sinde.
Og kan man lige det for en fremmed? Der, til og med, ser en helt nøgen, som man er skabt...

Det kunne jeg så sagtens, for du skaber hurtigt en tillid mellem os og dit lyttende væsen åbner hurtigt op for mine sluser, så jeg kunne tale om endda meget private detaljer.

Med din følsomhed, intuition og det meste af kroppen (vist nok....) finder du ind til der, hvor mine blokeringer sidder, og det du kærligt fortæller undervejs giver fin mening og åbner mine øjne for det instrument, som MIN krop er, hvad jeg har brug for for at komme videre.

Og jeg behøvede virkelig ikke heller at være nervøs for yoni-massagen. Fint og følsomt vækker du mig med hænder og lingam - og lader mig mærke, at jeg har meget mere følsomhed i mig, end jeg tror - og efterlader mig med den dejlige følelse af, at der er SÅ meget mere til mig endnu, som bare venter på at komme op i lyset..... og at det jo bare ligger lige der og venter på mig.

Du fik mig til at føle mig dejlig kvindelig, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil fortsætte med at komme til Tao tantramassage hos dig, for jeg vil gerne videre og få hjælp til at blive løsnet op for det, der blokerer. Det, der er bygget op gennem et langt liv tager nok lidt tid at få nedbrudt.
- Anonym kvinde

Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden