Klienttestimonials, side 6


Testimonial fra klient der fik Tao-Tantramassage & Yonimassage:

Mange tak for det kærlige spark bagi Krisitan! Jeg takker af hele mit hjerte for min første tao-tantra massage.

Jeg har haft oplagret så mange dårligdomme, negative oplevelser osv. i min krop og i mit sind, at jeg til sidst er blevet nærmest fremmedgjort fra mig selv. Inden massagen havde jeg diverse symptomer, blandt andet på blærebetændelse, som bagefter var pist væk. Jeg var meget anspændt og havde nærmest mistet mig selv seksuelt. Det er, når jeg bagefter tænker over det, helt utroligt at jeg ikke har kunne se mig selv tyderligere.

Det var en meget tryg oplevelse, lige fra start til slut følte jeg at jeg var i trygge hænder, uanset hvor intense eller ubehagelige ting der gik igennem og ud af mit system. Det var utrolig hårdt både fysisk såvel som psykisk. Men jeg tror aldrig jeg har været så let indeni som jeg har været efter forløbet.

Jeg har det som om at jeg for første gang har set og følt mig selv. Jeg har på en enkelt dag lært at elske mig selv og se, samt acceptere mig selv, for den jeg er.

Jeg gik derfra med min krop og mit sind fyldt med kærlighed og seksuel energi. Men også med nogle meget vigtige redskaber til ikke at ophobe alle de negative energier, der før havde drevet mig selv så langt væk fra kernen.

Man kan gå til psykolog og få hjælp til en masse ting, men for mit vedkommende var den sidste brik i puslespillet tantra massage. Jeg går rundt med en helt anden, meget lettere tilgang til mig selv og livet.
- Anonym kvinde

Testimonial fra klient der fik Tao-Tantramassage & Yonimassage:

Når jeg valgte at tage en session tantra-massage hos dig var det fordi at jeg ville have hjælp med at mærke hele min krop (også yoni) og helst også blive opmærksom på hvor jeg har blokeringer i kroppen.

Jeg synes at massagen gav mig en rigtig god og dejlig fornemmelse af hele min krop og du hjalp mig også med at frigøre energi i dele af kroppen.

Jeg var ikke sikker på at jeg ønskede en yoni-massage men når vi kom så langt føltes det meget naturligt og jeg synes at det var en fin oplevelse hvor jeg følte tillid og kunne slappe helt af.

Du udviste stor forståelse og respekt for mig som kvinde.
Efter massagen følte jeg mig glad og opløftet i flere dage.
- Anonym Kvinde

Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden