Klienttestimonials, side 8


Testimonial fra Kvinde efter 4 sessions hos mig:

Hej

Her er lidt tanker, selvom det er svært at formulere på skrift, da det jo meget handler om krop og følelser. Og det jo også er lidt privat emne...

Jeg vil gerne sige tak for de massager/behandlinger, jeg har fået. Hver gang har det været fantastisk, noget nyt og inspirerende.

Jeg havde hørt om Tantra for nogen år siden og var nysgerrig, kunne det passe, man kunne kombinere krop og spiritualitet?
Da jeg så her i vinter havde fået noget hold i skulderen og trængte til en god massage, kiggede jeg lidt rundt på google, hvem der gav massage i nærheden. Og så kom din hjemmeside op – og jeg syntes det lød spændende.

Jeg ringede og vi aftalte at starte med noget samtale og en healingmassage, så jeg kunne lære dig lidt at kende. Og det gik super, så næste gang turde jeg lidt mere.

Min mand og jeg har mødt hinanden meget unge – og det med sex var ikke så nemt. Senere har vi haft travlt med job og børn, så det har stået lidt i stampe.
Nu er børnene store og vi vil gerne have inspiration til bedre sexliv – og jeg vil gerne have løsnet op for nogle blokeringer og spændinger.

Og det har været – og er – virkeligt fint.

Jeg har nu været hos dig 4 gange og har fået løsnet op for ømme punkter og muskler på lår, baller, underliv og omkring ribben. Vi har talt om hvordan jeg kan undgå spændingerne kommer igen, bl.a. i forhold til at jeg måske undertrykker noget vrede, og kunne bokse eller tillade mig at blive gal en gang i mellem. Og tillade mig at tage imod – og ikke bare ha styr på alting.

Jeg syntes, jeg har fået løsnet op og der er mere puld og liv i ben og underliv og fået en bedre kropsfornemmelse og jeg måske er lidt mere tilstede i kroppen.

Du er rigtig god til at heale og jeg kan mærke den kærlige energi helt fysisk, som du formidler. Fx. når der er en blokering, der gør ondt, og hvordan du nogen gange forbinder en berøring, der gør ondt med en berøring der gør godt. Du har også løsnet min hals.

Du har også givet ideer til bøger min mand og jeg kunne læse, om polarisering mellem maskulin og feminine energier, og hvordan man kan opbygge og opløfte den seksuelle energi. Du har inspireret til nye stillinger, deep throat, dans hvordan fx fastholdelse eller bind for øjnene kan bidrage til polarisering, og punkter, jeg ikke vidste jeg havde.

Og mellem hver gang hos dig træner jeg – og også min mand – og det går fremad :-)

Du følger din intuition og er god til at fornemme, hvem du har med at gøre og healer med kærlighed.

Jeg kan varmt anbefale andre et besøg hos dig.

Kærlig hilsen anonym Kvinde.

PS: For 2 uger siden havde min mand og jeg det bedste sex vi nogensinde har haft.


Testimonial fra AG der fik Tao-Tantramassage, Dearmoring & Yonimassage:

Jeg fik anbefalet Kristians`s tantra massage af en veninde, fordi jeg er interesseret i selvudvikling vha tantra healing.

Jeg følte mig velkommen fra første øjeblik og vi aftalte hvad tantra massagen skulle indeholde.
Det var både dejligt og meget gavnligt at få triggerpoints massage. Jeg er ømskindet og var nervøs for hvor ondt det ville gøre. Heldigvis gik det godt - det var det rette niveau og jeg havde også fornemmelsen af at det var godt for mig at få forløst flere fysiske og dermed psykiske spændinger/blokeringer.

Den vaginale dearmering var ikke smertefuld, men intens og energien var tydelig at mærke både i vagina og i hele kroppen. Og det viste sig at være rigtigt fordi jeg havde en meget mere intens og kraftig følelse næste dag i et seksuelt møde.
Der mærkede jeg stærk strømning af energi i hele kroppen og især mærkede jeg meget øget følsomhed i skeden og derved intens energi i hele underlivet. Jeg fik meget hurtigt en fantastisk og langvarig G punkts orgasme og lige efter livmoderorgasme - forskellen på før og efter sessionen hos Kristian, var at orgasmerne kom meget let og efter kort tids stimulering og at de var mere intense end før.

Så dette giver endnu bevis for at det er godt at få triggerpoints tantra massage med jævne mellemrum - og ikke kun godt, men også skønt og kærligt undervejs i tantramassagen hos Kristian. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Kærlig hilsen AG


Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden