Klienttestimonials, side 9


Testimonial fra AG (Session 2):

I fucking love this life - igen tak til Kaali Kristian Olsvig - du får sku 5 points for den tantra massage (som i at 5 er det højeste)

Jeg er vild med tantra massager som er en smule feel good og en hel masse udvikling, fjernelse af blokeringer, nye indsigter, nye følelser, ny indre frihed - yes, slap noget stort omkring flovhed, ved at føle kraftig flovhed og samtidigt blive elsket højt - og blive accepteret af ham (terapeuten) så stærkt og rent - og jeg kunne ta det ind og fysisk mærke at flovheden slap sit tag i mig og jeg kunne tillade mig at være elsket der og være liderlig.
Jeg kunne føle mit fysiske område, mit hjerte område og mit sjæleområde på samme tid - og Gud hvor jeg bare elsker den vidunderlige følelse. Det er crazy wisdom i sit geniale udtryk her på jord. Lige nu store mængder af kærlighed og frihed inden i mig.

Kh. AG


Langtidseffekten efter sessions hos Soul-Home.dk:

Jeg spurtge nogen af mine klienter om de ville beskrive for mig, og andre der følger med på hjemmeside og på facebook, hvad det havde haft af indvirkning på deres liv at, have været klienter hos mig.
Her er en tilbagemelding fra LS der sluttede et forløb hos Soul-Home.dk for ca. 6 mdr siden.
Jeg siger mange tak, og vil så tilføje dette. Sidst jeg mødte LS var det ikke til en session hos mig, og hun har virkelig fået et friere liv og stråler på en helt anden måde end den første gang hun var hos mig. Hun er blevet bevidst om hendes seksualitet og har fået en rigtig fornuftig og god portion selvtillid og seksuel selvtillid.
Tak fra Kaali Kristian


Der er nu gået ca 6 mdr. efter mit forløb ved Kristian.
Kan kun sige at mit liv har ændret sig drastisk.
Har fået et totalt anderledes forhold til min krop, en anden energi og udstråling.
Min vægt har ændret sig uden at jeg har gjordt noget særligt, nok fordi jeg har fået en anden accept af min krop og seksualitet.
Har fået en anden ro inden i min krop, en andenindre styrke.
Havde aldrig forestillet mig at jeg ville få et sexliv som jeg har nu.
Mænd kontakter mig p.g.a. min udstråling, ret fedt må jeg sige.

Så til alle jer der dybt inde har en længsel efter noget andet kropsmæssigt, seksuelt eller energimæssigt, så kan jeg kun anbefale at prøve at arbejde med det gennem tao tantrisk massage.

Et kæmpe tak til Kristian for at være så forstående og rummende i processen.

KH LS


Tak for en dejlig, dejlig varm oplevelse.

Tak for en dejlig, dejlig varm oplevelse.
Vi talte blandt andet om at jeg var god til at slippe ting og ikke hænge fast.
Lige efter massagen var jeg blot veltilpas, men efterfølgende har jeg været i kontakt med den store sorg og smerte som det var frivilligt at vælge ikke at lade et barn komme til verden. Det er 35 år siden!!
Samme aften som jeg var hos dig, deltog jeg i en meditation og undervejs blev der blandt andet sunget en stille, smuk sang som indeholdt stroferne: *"welcome Home, I missed you my Child- you´ve been gone too long". *Her kom alle følelserne frem.
I går og i dag har jeg fået grædt de tårer som jeg ikke kunne lade komme frem da jeg var 18 år gammel. Jeg har ligget helt fortvivlet i fosterstilling og hulket som jeg ikke har gjort det siden min mor døde. At få kontakt med de følelser, som jeg dengang ikke kunne tale med nogen, om er en kæmpe forløsning for mig.
Jeg vil tage det ufødte barn med mig og lade det være en del af mig. Ved fremtidige lystændinger vil jeg foruden min mor også tænde et lys for det barn som jeg valgte ikke at få, men som jo stadig er en del af mig.

Tak for din ro og varme.
Jeg forestiller mig, at det er den blide massage af livmodermunden som har frigjort de gemte følelser.

Glæder mig til jeg igen får mulighed for at få en massage hos dig.

Alt det bedste til dig.

"A."


Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden