Tao-Tantra Massage Terapi session testimonials

Om testimonials og "Hvorfor alle disse testimonials?"

Når en klient har været til session hos mig, spørger jeg om de, om 5-6-7 dage vil skrive et testimonial omkring deres oplevelse(r). Af flere grunde.
  • For det første for at kunne forstå om klienterne har fået sluppet noget af deres baggage de ikke ønsker at bringe videre i deres liv. Nogen skal bruge lidt til til at formulere deres følelser, så det er ikke alle der lige efter en session kan forklare mig hvad det er de har sluppet for.
  • Deres oplevelser synker først rigtigt ind efter 5-6 dage. Så derfor skal de helst skrive efter nogen dage. De skal helst ikke være "høje" på al den nydelse de har haft under en session. Men dog er de ofte "høje" på alt det nye de får lov til at føle, og dette er en vedvarende følelse, hvis klienterne tillader sig selv denne nye følelse.
  • Alle disse testimonials kan ofter få andre til at se "De er ikke de eneste i verden med den type problemer/udfordringer"
  • Hos mig er alle følelsesudbrud tilladet. Gråd, råb, skrig, vrede, savn og alle mulige andre former for udbrud eller følelsestilstande. Oftest er det klienten der bliver overrasket over at de har alle disse indestængte følelser. Og det er helt og aldeles tilladt at vise hele repertoiret af følelser hos mig. Dette kan nogen gange bedre beskrives i en mail end vises under en session.
  • Jeg bruger også klienternes testinomials til at forstå om jeg selv personligt er på rette spor i min udvikling. At jeg ikke bare hjælper for at hjælpe mig selv, men om jeg virkelig gør en forskel for mine klienters liv.
Da det jo ikke er alle mine klienter der skriver et testimonial, om deres tantra session eller de andre typer sessions de får, har jeg alligvel (næsten fra alle klienter!) fået enten et telefonopkald, en mail eller andet med efterfølgende spørgsmål og ord i stil med:
"1000 tak", "Jeg har det fantastisk", "Super skønt at få massage", "Jeg er stadig i himlen" og en masse mails med ros.
Og spørgsmålene er meget ofte i stil med "Hvor længe bliver denne summen/vidunderlige følelse ved?"
Alle de mail gør mig jo glad, men et testimonial, med ord på hvad klienten har opnået af frihed/lærdom osv er meget vigtigere for mig.
Men jeg takker for al tilbagemelding jeg har fået.
Tak!

Testimonials fra en del af mine klienter.


Læs Tao-Tantra testimonials her:

Om testimonials og hvorfor
Klient Testimonials 1
Klient Testimonials 2
Klient Testimonials 3
Klient Testimonials 4
Klient Testimonials 5
Klient Testimonials 6
Klient Testimonials 7
Klient Testimonials 8
Klient Testimonials 9
Klient Testimonials 10
Klient Testimonials 11
Klient Testimonials 12
Klient Testimonials 13
Klient Testimonials 14
Klient Testimonials 15


Sessions ved Kaali Kristian

Jeg er nu kommet ved Kristian i ca 3 måneder.
Det er mit livs proces jeg arbejder med.
Fra første gang har jeg bare følt mig godt tilpas. Det er lang tid siden jeg har haft så stor tillid til en behandler.
Ægte omsorg for andre, et kæmpe hjerte, blid og en fed humor så når det nogle gange har været svært er det blevet grinet væk, det er meget forløsende.
Opmuntrende ord når jeg har følt at jeg ikke kunne mere!! Ingen tvivl om at jeg kommer meget stærk igennem denne proces.

Kun de varmeste anbefalinger kæmpe kram LS
PS: Elsker din tilgang til livet :-) du er fandeme en gave til jorden ! Du burde klones, så var det hele lidt sjovere :-)
Kontakt soul-home.dk for tidsbestilling

Mine arbejdsmetoder

Prisoversigt

Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden