Allergi overfor Mandler og Nødder. Tankefeltterapi (TFT) og META-Medicin
TFT/EFT og META-Medicin testimonials

"Hvorfor disse testimonials?" og "Om testimonials"

Når en klient har været til session hos mig, spørger jeg om de, om 5-6-7 dage vil skrive et testimonial omkring deres oplevelse(r). Af flere grunde.
  • For det første for at kunne forstå om klienterne har fået sluppet noget af deres baggage de ikke ønsker at bringe videre i deres liv. Nogen skal bruge lidt til til at formulere deres følelser, så det er ikke alle der lige efter en session kan forklare mig hvad det er de har sluppet for.
  • Deres oplevelser synker først rigtigt ind efter 5-6 dage. Så derfor skal de helst skrive efter nogen dage. De skal helst ikke være "høje" på sessionens information og der skal være en mulighed for at noget af forvirringen over sessionens resultat.
  • Disse testimonials kan ofter få andre til at se "De er ikke de eneste i verden med den type problemer/udfordringer"
  • Hos mig er alle følelsesudbrud tilladet. Gråd, råb, skrig, vrede, savn og alle mulige andre former for udbrud eller følelsestilstande. Oftest er det klienten der bliver overrasket over at de har alle disse indestængte følelser. Og det er helt og aldeles tilladt at vise hele repertoiret af følelser hos mig. Dette kan nogen gange bedre beskrives i en mail end vises under en session.
  • Jeg bruger også klienternes testinomials til at forstå om jeg selv personligt er på rette spor i min udvikling. At jeg ikke bare hjælper for at hjælpe mig selv, men om jeg virkelig gør en forskel for mine klienters liv.
Da det jo ikke er alle mine klienter der skriver et testimonial, om deres tantra session eller de andre typer sessions de får, har jeg alligvel (næsten fra alle klienter!) fået enten et telefonopkald, en mail eller andet med efterfølgende spørgsmål og ord i stil med:
"1000 tak", "Jeg har det fantastisk", og en masse mails med ros.
Alle de mail gør mig jo glad, men et testimonial, med ord på hvad klienten har opnået af frihed/lærdom osv er meget vigtigere for mig.
Men jeg takker for al tilbagemelding jeg har fået.
Tak!

På følgende sider kan du læse nogen af de TFT og EFT + META-Medicin testimonials mine klienter har sendt mig.


Læs TFT/EFT, META-Medicin og testimonials her:

Hvad er TFT, Meta-medicin, Big T's & small t's og UDIN
Om TFT/EFT & META-Medicin testimonials
TFT/EFT & META-Medicin Testimonials 1
TFT/EFT & META-Medicin Testimonials 2
TFT/EFT & META-Medicin Testimonials 3


Copyright © Soul-Home.dk TFT, TRE ®, Tao-Tantra Massage - Terapi. Mail: Se Kontakt for info

Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden